Топ-3 настільні гри про Львів
15.04.15

Львів — місто, яке цікаво пізнавати не лише під час екскурсій чи прогулянок. Це — місто зі своїми особливостями бізнесу, зі своїми непересічними мешканцями. Якщо ви закохались у Львів і не хочете з ним прощатися, його завжди можна взяти зі собою у вигляді гри.

Ми зібрали для вас три настільні гри про Львів, які допоможуть ще краще пізнати наше місто.

1. “Бізнес по-львівськи

Це така собі “Монополія” на львівський манер. Для гри потрібно від двох до шести учасників, яким кортить пошити в дурні усіх інших. Тут також треба кидати кубики та переміщатися по полі, але тут є свої, львівські особливості: вулиці Вірменська, Підвальна, площа Ринок, проспект Свободи... Можна купити “Водоканал” і “Львівелектротранс”, будувати будівлі, брати кредити, тут є свої ДАІвці, податкова тощо.

У нашій забавці надається можливість стати багатієм, єврейським сином, батяром, власником мануфактури, що має грубі гроші, заробити або просадити всі гроші, мати власний інтерес”, розбагатіти з бідного батяра чи навпаки, - обіцяють розробники гри.

2. “Мандрівка Львовом

Мета гри — розповісти коротку історію найцікавіших місць древнього міста, розкрити їхні таємниці. У комплект гри входить ігрове поле у вигляді пазлів, кубик та фішки для гри, брошура з цікавою інформацією.

Будьте певні, що ця гра заворожить усіх, хто разом з Вами вирушить у мандрівку королівським містом. Пізнавай, навчайся, розважайся!” - кажуть розробники.

Придбати ці дві гри можна в мережі магазинів сувенірів “Львівські цяцьки”.

3. Гра-квест «Вартові Середмістя»

Гра — це мандрівка Львовом у новому незвичному форматі.

«По формі ця гра — як настільна, в книзі є "ігрове поле" - карта, яку ти заклеюєш по ходу просування. По змісту - це постійний чотирьохфазовий цикл: перша фаза - ігрова ситуація, друга фаза: наші рішення, третя фаза: наші ігрові дії, четверта фаза: зворотній зв'язок/зміна ігрової ситуації - всі ці фази є присутніми в процесі нашої мандрівки”, - кажуть розробники гри. Детальніша інформація тут.