Rock&jazz: 3 топ-концерти травня «Під Арсеналом»
27.04.15

Музичний травень у Львові буде дуже насиченим. У нічному клубі Ринок зброї “Під Арсеналом” пройде три концерти відомих українських музикантів, які не можна пропустити.

1. KOZAK SYSTEM

22 травня, у п'ятницю, у клубі Ринок зброї “Під Арсеналом” виступатиме рок-гурт Kozak System. Це синтез української та балканської музики, року, панку і ска, змістовні тексти та вибухове живе звучання. Свій стиль музиканти називають козак-рок.

Гурт створили на початку 90-х, але він мав іншу назву, з роками змінилась і назва і склад музикантів. Особливу популярність гурт здобув під назвою “Гайдамаки”, 2012 року змінює назву на Kozak System.

Початок концерту о 22:00, вартість 130 грн (з карткою LOKAL 100 грн).

2. ДЖАЗОВІ ІСТОРІЇ

Концерт українського джазмена Олексія Когана

У суботу, 23 травня, “Під Арсеналом” буде багато джазу. Український джазмен, автор і ведучий радіопрограм, зокрема, Jazz Time на радіо «Аристократи», Олексій Коган розкаже у Львові свої “Джазові історії”.

Раніше він працював на різноманітних радіостанціях, один з видавців журналу «Джаз Квадрат», представник України в Європейській джазовій федерації, член Міжнародної джазової асоціації журналістів, кавалер найвищої нагороди Польщі в галузі культури ордену «Заслуги для польської культури». Організатор фестивалю «Jazz in Kiev». 

Незмінний ведучий молодого джазового фестивалю у Львові, що вже став відомим на увесь світ, Alfa Jazz Fest.

Початок о 21:00, вхід — 150 грн (з карткою LOKAL — 120 грн).

3. MAD HEADS XL

29 травня — вечір п'ятниці — у Львові пройде під музику українського рокабілі гурту Mad Heads XL. Гурт утворився 2004 року на основі відомого українського тріо Mad Heads. До гітари, контрабасу та барабанів додалася потужна духова секція, до шаленого рок-н-рольного драйву. Нове звучання, у якому найбільш помітно виділяється ска та регі, доповнилось також елементи українського фолку. Музика гурту дуже оптимістична та позитивна. Навіть скасувавши концерт у Львові через ДТП, хлопці написали у себе на сайті: “Поки можемо посміхатися, можемо піднімати настрій іншим”. Детальніше про гурт тут.

Початок 22:00, вхід 100 грн (з карткою LOKAL – 70 грн).

Квитки на концерти вже у продажу: в клубі Ринок зброї "Під Арсеналом", у Криївці (пл. Ринок, 14), в інфо-центрі Just Lviv It (пл. Ринок, 10) та Just Old Tram (біля Федорова).