Бофони — на розвиток української освіти!
28.04.15

У п'ятницю, 1 травня, стартує великий збір бофонів на стипендії для студентів Українського Католицького Університету. Збір проходить у межах VIIІ Благодійного фольк-балю «Перелаз’», який проводить УКУ. Всі учасники Спільноти Вільних і Нейбайдужих мають нагоду перерахувати бофони із картки LOKAL у фонд фольк-балю, чим зробити навчання для малозабезпеченої молоді доступним та реальним.

Фото ucu.edu.ua

Переказати бофони можна буде з власного кабінету на сайті Спільноти Вільних і Небайдужих LOKAL, написавши листа на електронну скриньку info@lokal.lviv.ua або зателефонувавши на “гарячу лінію” 0 800 501 494.

Минулого року силами спільноти LOKAL було зібрано 72 тис. грн — це три степендії для студентів УКУ.

VIIІ Благодійний фольк-баль«Перелаз’» – це колоритна забава задля збору коштів на стипендії для кращих студентів Українського Католицького Університету. Цього року він відбудеться у неділю, 31 травня, о 16:30 у приміщенні Філософсько-богословському корпусу УКУ (Львів, вул. Хурорівка 35а). У програмі: виступ зіркового гостя, гуртів автентичної музики, гостина, танці та окрема програма для дітей. Більше інформації тут.

Долучись до добрих справ УКУ та зроби свій внесок у розвиток української освіти!