Kozak System везе до Львова новий альбом з текстами Жадана та Іздрика
05.05.15

22 травня, у п'ятницю, відомий український гурт Kozak System виступить з масштабним рок-шоу “Наш Маніфест” на підтримку нового альбому “Живи і люби”. Драйвова жива команда Kozak System зіграє велику програму, складену із нових та старих пісень у нічному клубі Ринок зброї “Під Арсеналом”.

Фото: ukrpohliad.org

Музична формація Kozak System презентує у Львові другий альбом “Живи і Люби” наприкінці травня. Рок-шоу Kozak System “ Наш Маніфест” – це потужна енергетика і щирі тексти: гострі соціальні і прості ліричні про кохання. Але, насамперед, - це якісна поезія та українська рок-музика, яка має безліч відголосів: ска, реггі, етно, фолк.

Новий альбом - це мікс важливих текстів і якісної музики та результат роботи багатьох відомих українців. Його варто почути і ось чому:

- авторами текстів до альбому стали відомі письменники і музиканти: Сергій Жадан, лідер гурту “Тартак” Сашко Положинський, Олег "МОХ" Гнатів (Perkalaba), письменник Юрій Іздрик, поет Дмитро Лазуткін і поет-слемер Артем Полежака

- обкладинку альбому створив український художник Андрій Єрмоленко, відомий як автор яскравих і нетривіальних графічних робіт - від гопників із серії "жлоб-арт" до циклу про українських повстанців з різних історичних епох

- альбом створювали впродовж надскладного для всіх нас 2014 року. Більшість треків записувалося у перервах між концертами, попри щільний гастрольний графік. Адже минулого року Kozak System зіграли понад 70 концертів у Польщі.

- окрім України, альбом виходить ще й у Польщі на лейблі “Lou&Rocked Boys” та має кілька feats, в тому числі, з польською легендою Марилею Родович (Maryla Rodowicz) та гуртами “Enej” та “Bendarek”.

Матеріал з альбому вже частково знайомий слухачам: відеороботи на пісні “Сни” та “Не було і от” були презентовані цього року на українських музичних каналах.

Великий рок-концерт гурту Kozak System“ Наш Маніфест” відбудеться 22 березня у клубі Ринок зброї “Під Арсеналом” (Львів, вул. Підвальна, 5; 067 373 41 51). Початок о 22:00.

Квитки на концерти вже у продажу: в клубі Ринок зброї "Під Арсеналом", у Криївці (пл. Ринок, 14), в інфо-центрі Just Lviv It (пл. Ринок, 10) та Just Old Tram (біля Федорова). Детальніше про гурт — тут.

Приходь і слухай новий український рок!

Дивіться також: 3 топ-концерти травня «Під Арсеналом»