5 причин піти на концерт Mad Heads XL у Львові
28.05.15

Уже завтра, 29 травня, у Львові гратимуть Mad Heads XL. У нічному клубі Ринок зброї “Під Арсеналом” буде вечір справжнього українського ска!

Спеціально для нас хлопці з Mad Heads XL назвали 5 причин, чому варто прийти цієї п'ятниці “Під Арсенал”:

1. Погарцювати під улюблені пісні та почути нові, які точно ще не чули.

2. На осінь Mad Heads XL готують презентацію нового альбому. Гурт зміниться у звучанні і навіть у складі! Тому приходьте почути їх востаннє у звичному складі.

3. Минулого разу концерт Mad Heads XL у Львові не відбувся через ДТП. Цей концерт відіграють, як за два!

4. Львів — улюблене місто музикантів ще з першого концерту, який відбувся 1996 року. Приходьте розділити з нами ці прекрасні емоції!

5. А ще: у басиста нова тату — гармонія гімну України. А тромбоніст схуд на 10 кілограм :)))

Концерт відбудеться 29 травня. Початок 22:00, вхід 100 грн (з карткою LOKAL – 70 грн) у нічному клубі Ринок зброї “Під Арсеналом”, вул. Підвальна, 5. Квитки у продажу: в клубі Ринок зброї "Під Арсеналом", у Криївці (пл. Ринок, 14), в інфо-центрі Just Lviv It (пл. Ринок, 10) та Just Old Tram (біля Федорова).

Гурт утворився 2004 року на основі відомого українського тріо Mad Heads. До гітари, контрабасу та барабанів додалася потужна духова секція, до шаленого рок-н-рольного драйву. Нове звучання, у якому найбільш помітно виділяється ска та регі, доповнилось також елементи українського фолку. Музика гурту дуже оптимістична та позитивна. Навіть скасувавши концерт у Львові через ДТП, хлопці написали у себе на сайті: “Поки можемо посміхатися, можемо піднімати настрій іншим”.