Бофони на освіту. Три стипендії від Вільних і Небайдужих
04.06.15

Цього року Холдинг емоцій !FEST знову долучився до заходів фольк-балю “Перелаз'”. Загалом за результатами благодійного фольк-балю на підтримку своїх студентів Український католицький університет отримає 1,8 млн грн. І, вже традиційно, три стипендії суденти отримають від учасників Спільноти Вільних і Небайдужих Холдингу емоцій !FEST.

Благодійний фольк-баль “Перелаз'” відбувся 31 травня. За його результатами зібрано кошти на 34 річних стипендії та 1 стипендія «Плюс», які отримають талановиті малозабезпечені студенти університету.

У свою чергу Холдинг емоцій !FEST ще у травніоголосив великий збір бофонів на освіту. Всі учасники Спільноти Вільних і Небайдужих могли переказати бофони на стипендії для студентів УКУ. Нам вдалося зібрати кошти на три стипендії: річну, піврічну та квартальну.

Під час фольк-балю 31 травня, як і в минулі роки, було проведено доброчинну лотерею та благодійний аукціон, найдорожчими лотами якого стали роботи скульптора Василя Ярича, митців Михайла Демцю, Петра Сипняка, Ольги Погрібної-Кох та Юрія Коха.

Довідка:

Середня вартість одного року навчання в Українському Католицькому Університеті становить 34 тисячі гривень – це співмірно із вартістю навчання у державних ВНЗ. Студенти оплачують в середньому лише 20% цієї суми. Решта коштів покривається, найперше, добродійними пожертвами достойників з різних країн і континентів. Та все ж, не кожній родині під силу оплатити навіть одну п’яту від повної вартості навчання. Це спонукало Університет 2008 року заснувати Стипендійний фонд імені Митрополита Андрея Шептицького на підтримку талановитих малозабезпечених студентів УКУ. Фольк-баль «Перелаз’» став основним інструментом збору коштів до цього Фонду.

Фото з Facebook УКУ