“Жадан і собаки” їдуть до Львова!
23.12.15

"Пліч-о-пліч" тур “Жадана і собак” їде до Львова! У межах туру гурт відвідає три міста, в тому числі Львів — уже цієї неділі, 27 грудня!

Фото з Facebook музикантів

Концерт матиме благодійну складову і пройде у нічному клубі Ринок зброї “Під Арсеналом” (вул. Підвальна, 5). Частину квитків можна буде придбати, решту музиканти передадуть українським військовим, волонтерам, бійцям, які перебувають на лікуванні або у відпустках. Учасники АТО зможуть безкоштовно відвідати концерти. Для цього потрібно показати посвідчення учасника бойових дій на вході.

Харківські музиканти хочуть нагадати, що і надалі слід триматися разом, пліч-о-пліч, підтримуючи й не здаючи одне одного. "Приходьте — нам потрібно триматися разом. Доки ми разом — доти з нами лишається наша віра й упевненість; доки ми співаємо пліч-о-пліч — страх і зневіра відступають від нас. Побачимось на концертах!" —такими словами Сергій Жадан запрошує на останні концерти року зі своєї офіційної сторінки у Фейсбуці.

2015 рік був насиченим для колективу — музиканти відіграли близько 50 концертів в Україні та за її межами. Зараз активно триває робота над новим альбомом, з якого вже презентовано кілька композицій та кліп-саундрек до фільму “Любові стане на всіх” на пісню “Листопад”.

27 грудня у Львові концерт “Жадана і собак” розпочнеться о 18:00;вхід 80 грн (з карткою LOKAL 60 грн). Квитки можна придбати в інфоцентрі Just Lviv It! — Львів, пл. Ринок, 10, тел.: +3 8 (067) 67 02 396. Учасники АТО можуть безкоштовно отримати квиток, показавши посвідчення в касі або при вході на концерт. Подія у соцмережах, слідкувати за діяльністю “Жадан і собаки” тут. Сторінка Пліч-о-пліч туру.

Щодо питань партнерства, спонсорства та акредитацій звертатись до Анаід Агаджанової — концертний директор “Жадан і собаки” на пошту anaid.agadjanova@gmail.com.