“Правда” - краща пивоварня України!
02.02.16

Театр пива “Правда” визнано кращою новою пивоварнею України. Згідно з міжнародний рейтингом RateBeer за результатами останнього року найкращою новою пивоварнею України визнано Театр пива “Правда”.

“Це справді круто, що нашу роботу так високо оцінили у міжнародному рейтингу RateBeer. Ми обов'язково поборемось наступного року за звання топ-пивоварні України, тож будь обережним K&F ;) (пивоварня, що отримала це звання цього року) !”, - каже головний пивовар “Правди” Корі МакГіннес.

Нагадаємо, вперше пиво з України завоювало світову нагороду у Бельгії! У листопаді пиво “Від Сяну до Дону”, зварене у Театрі пива “Правда” у Львові, завоювало нагороду в жанрі “Російський імперський стаут” на конкурсі Brussels Beer Challenge. Цей темний ель ми називаємо Ukrainian Imperial Stout.

А в січні 2016 року вперше три українських пива отримали відзнаки міжнародного конкурсу World Beer Idol у Чехії, країні з тисячолітньою історією пивоваріння! Два срібла і одну бронзу присудили пиву зі Львова, звареному у Театрі пива “Правда”.