“Правда” і “Львівські пляцки” - переможці конкурсу “Львівська гостинність”
05.02.16

Заклади Холдингу емоцій !FEST — переможці конкурсу з маркетингу та якості «Львівська гостинність». Це Театр пива “Правда” та Перша міська пекарня сирників та штруделів “Львівські пляцки”.

“Львівські пляцки” стали кращими в категорії «Кафе-кондитерська», а “Правда” отримала відзнаку у категорії "Пивний ресторан".

Перша міська пекарня сирників та штруделів «Львівські пляцки» - місце, куди приходять на запах, а залишають з найсмачнішими спогадами. Окрім Львова, ще 7 закладів “Львівські пляцки” діє у різних містах України.

Театр пива “Правда” - це мануфактурна пивоварня у самому серці Львова. Її місія — дати людям можливість пити правдиве пиво. “Ми віримо в те, що місто заслуговує на свій унікальний стиль, який виробляють тільки у Львові і який будуть пізнавати, як пізнають продукти з Шампанії чи Парми”, - кажуть у “Правді”.

Проект “Львівська гостинність” проведено в межах Німецько-українського партнерського проекту в сфері бізнесу спільно з Львівською торгово-промисловою палатою, Львівським туристичним альянсом, Асоціацією готельно-ресторанного бізнесу землі Бранденбург (DEHOGA Brandenburg) з Німеччини, Центру Підтримки Бізнесу NewBizNet в партнерстві з Львівською міською радою, тривав протягом 6 місяців. Метою цієї ініціативи — покращення якості сервісу львівських закладів харчування.

Тестування закладів тривало з 15 жовтня до 30 листопада 2016 року, у його межах відбулися сервіс-тести за участю спеціально підготовлених іноземних та українських тестерів. Відвідини закладів були анонімними, перевіряли та оцінювали якість асортименту, рівень якості сервісу, атмосферу та інші важливі параметри.

Вперше ініціатива «Львівська гостинність» була проведена в Україні 5 липня 2011 року.