Перша «Кришталева цегла» за перший будинок «Квітки»
11.12.17

Перемога! Маємо чудову новину. Тепер не лише наше пиво отримує міжнародні нагороди, але й наші будинки. Майстерня будинків “Квітка” отримала свою першу, але точно не останню нагороду на міжнародному конкурсі “Кришталева цегла” за найкращу інвестицію з обох боків східного кордону Європейського Союзу.

“Будинок на Бортнянського” отримав - “Кришталеву цеглу” за 2 місце в категорії “Житлові будинки”.

“Ми пишаємось нашим першим проектом, і нам дуже приємно, що журі належно оцінили Будинок на Бортнянського” - зазначив Назар Городецький, директор Майстерні будинків “Квітка”.

Бортнянського - це перший проект девелоперської компанії Квітка.Майстерня будинків. Зараз ми будуємо ще три житлові комплекси. А взагалі, у конкурсі взяли участь проекти з України, Польщі та Білорусі, разом 42 нових будівельних об’єкти.

Україна представила на конкурс 10 будинків в чотирьох категоріях: житлові будинки, адміністративні та офісні приміщення, освітні заклади, житлові та сервісні будівлі. Усі представлені об’єкти побудовані у Львові. Серед учасників конкурсу також: Центр Митрополита Андрея Шептицького,  IT House, Навчально-виховний заклад на Скрипника-Драгана, а ще житлові комплекси: Greenville House, Місто трав, Парус Парк.

Головна мета конкурсу - стимулювати економічну, господарську та громадську діяльність регіонів Східної Європи у сфері регіонального розвитку інфраструктури, будівництва та архітектури. Відбувається він уже 17-ий раз. Україна активно приймає участь у цьому конкурсі.

Нагородження відбулось 8 грудня 2017 року в м. Люблін в Конгрес-центрі Університету Природничих наук.