3-тій Craft Beer & Vinyl Music Festival - відкриваємо сезон пивних фестивалів з розмахом!
30.04.18

Друзяки, ми вже ну дуже посилено готуємось до фестивалю. Упорядковуємо територію на !FESTrepublic - ще більше маємо цивілізованих стежок з бруківкою, апгрейднули дитячий майданчик. Вже понапридумували всякого до фестивалю - сцена на даху контейнера, великий паб на території. Ну звісно, маємо купу пивоварень, серед них теж домашні пивовари - крафту буде предастатньо! Вінілів теж буде багатенько - навіть програвач можна буде купити.

А якщо тако по порядку розказати, то.

Пиво

Буде багато крафтового пива: від 45 пивоварень України. Приїде до нас Асоціація домашніх пивоварів. Приходьте знайомитись зі всіма ними та смакувати справжній крафт. А ще буде купа лекцій про пивоваріння, пивоварів і пивну культуру.

Вініли

Ярмарок вінілів і цілих 39 столів з розкладками вінілових платівок. На вуличній сцені DJ-ї будуть грати музику з вінілу, а ще буде виставка різної апаратури: вінтажної і створеної руками українських майстрів. На фестивалі буде окрема кімната для прослуховування вінілу.

Музика

Цей Craft Beer & Vinyl Music Festival буде з рок-н-ролом, драм-н-бейсом, фанком, ска та регі.

Буде багато музики:

30 Dj-їв і 4 сцени. Вечірки в клубі, в 10 корпусі та на даху.

Концерти 10-го корпусу:

Клубні паті:

  • Vinyl Heads: Djamaica, Nevidomy, Derrick, MaxNRG, HI-DEN (LUMBER ROOM)

  • Ска- та реґі-вечірка Бошки: Rude Cats, Max Rudskoi, Slimjah, Shmir Sound

Спорт

Робимо ще один похмільний забіг. Був такий на попередньому фестивалі - сподобалось. Тому повторюємо. Додаємо до програми ще пивну йогу та передхмільний заїзд на роверах. Беріть килимки для йоги, кроси, вєлікі - і гайда на крафтову тусовку.

Діти

На всі три дні наша улюблена банда Старого Лева готує спеціальну сімейну програму, зокрема для малих учасників фесту. Але навіть поза програмою їм сподобається просто поганяти нашим FESTrepublic’ом.

Детальну програма шукай тут!

Бери друзів і ходи двіжувати 4-6 ставня на FESTrepublic!

До слова, буде трансфер від пам’ятника Федорову.

P. S. Народний артист України Петро Остапишин власною персоною кличе на фестиваль ;)