!FEST COFFEE MISSION: відкрили перший в Східній Європі кавовий хаб
11.06.18

Починаємо нову мандрівку в світ кави, будемо поширювати нову кавову культуру, вищого рівня, нової якості, глибшого розуміння.

Відкрили наш перший !FEST COFFEE MISSION HUB на !FESTrepublic, щоб до Львова ще більше їздили за кавою. :) А вже в липні відкриємо ще й в Сан Хуан Дель Сюрі.

У нашому хабі на !FESTrepublic є кавова лабораторія, обладнана всім необхідним для проведення капінгів згідно з протоколом SCA (Specialty Coffee Association - світова організація, яка контролює, стандартизує та розробляє принципи роботи з сучасною кавою). Тут кавові фахівці з України та світу зможуть опрацювати будь-які зразки кави: смажити, капити.


У кавовому хабі буде представлена specialty кава від фермерів. “Сподіваємося кардинальним чином змінити всю кавову культуру та історію України. Будемо з’єднувати напряму фермерів Центральної та Південної Америки, які перебувають в економічній та географічній ізоляції з обсмажувачами України та світу”, - коментує Дмитро Слукін, керівник !FEST COFFEE MISSION.

Окрім того, будемо організовувати різної складності та масштабу майстер-класи та кавові школи. Щомісяця в !FEST COFFEE MISSION можна буде отримати сертифікацію за різним типом навчання кавових фахівців за стандартами SCA.

Сьогодні, до нас на відкриття !FEST COFFEE MISSION вперше в Україну приїхав Sasa Sestic, переможець World Barista Champion 2015 року, засновник Project Origin, автор книги і фільму «The Coffee Man».

Sasa провів відкритий public talk, а також 2 майстер-класи і презентацію фільму “The Coffee Man”.

На відкритті кавового хабу говорили також про продукти та сервіс в ресторанному бізнесі: мали в програмі чотири бліц майстер-класи.

  • Аврора Огородник - “Beyond the coffee” - Що робити в умовах зростаючої конкуренції.
  • Станіслав Завертайло - Hi-end сиропи власноруч.
  • Сергій Арсенік - Виготовлення та настоювання алкоголю для поєднання в кавових коктейлях.
  • Роман Грисьо - Скарга клієнта: подарунок долі чи кінець світу?

Поміж всім можна було спробувати зразки кави і покапити.