Інноваційне худі «Сила» від Авіації Галичини зібрало $20 000 на Kickstarter
20.07.18

Худі “Сила” - наш новий інноваційний продукт зі Львова. І кампанія зі збору коштів на Кікстартері успішно завершилась. В результаті ми зібрали 20 тисяч доларів для виходу з цим продуктом на ринок.

Нашу “Силу” ми цілком і повністю розробили та пошили у Львові, і навіть основну тканину - використали ту, що made in Ukraine. Худі має багато функціональних кишень - сюди може вміститись все необхідне: від ключів та навушників, до планшету і книги. Кишені пошиті з надміцної плащової тканини (100% поліестр), котра має водовідштовхуючі властивості, щоб зберегти речі мандрівника від вологи. Але найважливіше - це дощовик, який можна сховати в комір худі. При львівській погоді - він завше буде в нагоді ;-)

Мету на Kickstarter ми ставили 7 тисяч доларів, але вдалось зібрати більше і тепер про “Силу” світ довідається ще масштабніше. Наше інноваційне худі придбали люди зі всієї планети, разом 170 тепер уже наших друзів, які нам довірили, з Японії, Нової Зеландії, Німеччини, Великої Британії, Італії, Греції, Австрії, Швеції, Франції, Данії, Польщі, Південної Африки, Канади, США та України.

Перші покупці отримають свою “Силу” вже з 10 вересня.

Важливо!

З 27 липня худі “Сила” будемо презентувати в усіх наших брендових магазинах “Авіація Галичини”. Ну і безпосередньо в магазині, або на сайті “Авіації Галичини” можна буде замовити товар та отримати його теж у вересні.

В загальний продаж “Силу” запустимо у жовтні 2018 року. Худі продаватимуть в магазинах Авіації Галичини та в магазинах партнерів проекту.