Новий освітній проект – Школа мистецтв
16.08.18

Цього року стартуємо новий освітній проект - Школу мистецтв. Знаємо, що освіта то є надважливо і хочемо ділитись знаннями та вміннями з ще більшою кількістю діток.

“Нам вдалося знайти команду людей, які сформували фантастичну програму, котра стосується дизайну в широкому значенні цього слова: творчості, мистецтва, фотографії, виховання правильного естетичного смаку, музики та театру. І, відповідно, щоб ми могли рухатись далі, і відкривати наступні проекти, ми виділяємо це в окрему школу, яка має свої цілі. І, можливо, на основі цієї школи мистецтв відкриється наступна школа”, - пояснює місію проекту Юрко Назарук, співзасновник Холдингу емоцій «!FEST» та Школи вільних і небайдужих.  

Школа мистецтв вільних та небайдужих буде мати три напрямки: дизайн, музика та театр. Загалом навчання буде спрямоване на виховання естетичного смаку в дітей. Програму складають окремі напрями та курси, які треба буде відвідувати в післяобідній час. Наразі Школа мистецтв буде діяти у приміщенні Школи вільних та небайдужих на території спорткомплексу СКА, але вже за півроку матиме окреме приміщення.

Програма розрахована на школярів різного віку, але ми плануємо запустити окремі курси також і для дорослих.

Команда проекту вже організувала чотири табори для дітей у Львові. Останній закінчується 23 серпня. Наприкінці кожного табору дітки презентують виставу, мюзикл чи перформанс. Костюми та декорації створювали самі учасники безпосередньо на таборі, а також долучались до написання музики та сценарію.

Зголоситись на навчання можна, написавши на пошту: vilni.art@gmail.com

Команда Школи мистецтв вільних та небайдужих

  • Олександра Нагірна - ідейник напрямку дизайну;
  • Марія Петровська - ідейник напрямку музика;
  • Олег Онещак - ідейник напрямку театр;
  • Марічка Цимбалюк - адміністративний керівник;
  • Данило Петрушенко - керівник навчальних програм.