4-ий Craft Beer & Vinyl Music Festival: що нового?
12.09.18

28-30 вересня на Craft Beer and Vinyl Music Festival (Fresh Hop Edition) традиційно буде багато пива і вінілів, музики і смакоти, фоточок і своїх людей. Приходь!

Що новенького буде на вересневому фестивалі?

1. Ще більше крафту!

Кожного разу все більше і більше смачного крафтового пива - цього разу 50 пивоварень будуть презентувати український хмільний продукт. Кожен зможе собі вибрати пиво до смаку.

2. Дітей немає чого лишати вдома!

Для маленьких учасників фестивалю будуть і майстер-класи в приміщенні, і забавки на території просто неба, і, вже традиційно, працюватиме наш дитячий майданчик з будиночками. Підсилюємо програму для найменших. Тож беріть дітей і гайда до нас на !FESTrepublic.

3. Знайомимось з новим львівським лейблом!

Derriсk & Tonika спрезентують новий вініловий лейбл - Shimbala Records. То буде в суботу на вечірці. Підтягуйтесь. Кажуть, що це “музика, натхненна горами світу та її жителями, яка  поєднує у собі карпатські мотиви, глибокі мантри  та медитативні духові інструменти”.

4. Тут буде старт і фініш Race Nation!

Спорт - це і далі одна з наших улюблених тем.

Race Nation - вперше у Львові і відразу на нашому фестивалі! Змагання на витривалість, вже відоме на весь світ. Біг з перешкодами через парк Знесіння та Високий Замок. У суботу вранці учасники стартують, а потім фінішують на !FESTrepublic. Тож приходьте подивитись, повболівати або позмагатись.

5. Познайомимось із люмінесцентним мистецтвом!

Вільне мистецтво у вільному просторі. На Craft Beer and Vinyl Music Festival (fresh hop edition) будемо відкривати для себе львівського художника, який творить масштабні люмінесцентні картини. Виставка Діми Діморфіка в 10-му корпусі буде ефектною. Також тут працюватиме бар.

Крім того, вже традиційно:

  • Пивна йога. Минулого разу пробували. Кльово було. Тож повторюємо. Чудова нагода розім’ятись на фестивалі з додатковим стимулом - ковтком хмільного напою.
  • 100% буде кач. “Навколохіпхопу” - останній день, неділю, наповнимо хіп-хопом. Буде багато музики і батл скретчерів на вінілах.