!Фонд вільних та небайдужих досяг чергової, одинадцятої цілі!
06.06.19

Останні дві цілі фонду були спрямовані на допомогу Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «Охматдит». Ми разом зі спільнотою вільних і небайдужих досягли ще однієї та зібрали кошти на купівлю венозного сканера. Ми зібрали 132 000 грн, щоб полегшити дитячий біль і роботу медичних працівників.

Тож 1 червня, в День захисту дітей, ми передали портативний венозний сканер Veinscope BR-1.02 у лікарню. Цей сканер дасть змогу бачити крізь шкіру вени новонароджених і маленьких пацієнтів та мінімізувати біль і кількість невдалих проколів.

«Пристрій є необхідним для реанімації немовлят. Таким діткам потрібно проводити катетеризацію вен, які часом буває складно знайти, адже діти є дуже маленькими. А відтак він полегшує пошук вен, пришвидшує катетеризацію, зменшує біль для дитини й полегшує роботу медичних працівників», – розповідає Андріана Мальська, асистентка кафедри пропедевтики та медичної генетики.

Упевнені, що завдяки пристрою встановлення крапельниць стане простою та безболісною процедурою, пошук вен у «складних» пацієнтів не буде проблемою, а лікарі повернуть здоров’я та радість дітям і їхнім батькам.

Невдовзі оголосимо нову ціль – стежте за анонсами.

Долучитися до !Фонду можна бофонами в додатку LOKAL у розділі «Благодійність». Або за телефоном гарячої лінії LOKAL 0 800 501 494 бофонами та гривнями.

Реквізити:

Кому: Благодійний фонд «Вільних та небайдужих»
Код ЄДРПОУ: 38738541
Найменування банку:
АТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ"
Розрахунковий рахунок: 26004405654
Код банку (МФО): 380805
Призначення платежу: Благодійна допомога.

Фото: Тарас Щепаняк