Професійний день для пивоварів - стартував фестиваль Craft Beer & Vinyl Music Festival #6
29.08.19

Сьогодні, 29 серпня, у Львові на !FESTrepublic, напередодні фестивалю Craft Beer & Vinyl Music Festival відбувається освітня конференція для пивоварів та пивних команд (тобто помічників пивоварів, технологів, домашніх пивоварів). Її неофіційно називають “професійним фестивальним днем”. Це подія закритого типу, і головна ідея конференції  - дати можливість пивоварам поспілкуватись на професійні теми, обмінятись досвідом, налагодити контакти. 

Такий “професійний день” організатори Craft Beer & Vinyl Music Festival роблять вже втретє. Цього року конференція зібрала близько 100 профі крафтового пивоваріння з усієї країни. У програмі серед спікерів також пивовари з-за кордону. Так,  Макс Лібутон, Директор виробництва “Brasserie de la Senne” розповів про ріст пивоварні і як з цим справитися. На конференції говорили також про хмелі, оптимізацію виробництва, освіту пивоварів, перспективи галузі, маркетинг і навіть закони.

“Ми знаємо, що пивоварам просто не вистачає часу на пивних фестивалях і поза ними поспілкуватись між собою. Тому ми вирішили збирати професійну тусовку пивоварів, які рухають український крафт вперед”, - розповідає Вероніка Мовчан, організатор Професійного дня пивоварів.

Попереду в учасників “професійного дня” час для спілкування, а вже завтра - робота на фестивалі і спільні зусилля над тим, щоб просувати крафтову культуру серед українців.