Їжак почує, а ми влаштуємо йому концерт
04.10.19

“Їжак” – то літературний псевдонім Олега Резанова, студента 2-го курсу Українського Католицького Університету (УКУ) з порушеннями слуху, родом із Донецька.

Студенти УКУ організували цілу кампанію і вже зібрали 60 000 грн на слуховий апарат для Олега, який любить класичну музику. 

Ця світла історія нам дуже сподобалася – вона про добре діло, про молодь України, яка об'єднується в УКУ, і про бажання здобути освіту, і про інклюзивність. Тож ми взяли й долучилися до цієї кампанії.

А тепер вирішили влаштувати концерт класичної музики спеціально для Олега. Десь, наприклад, у Львівській національній філармонії, щоб він зміг послухати класику наживо, в усій красі.

Маєш ідеї і хочеш долучитися до організації концерту? Пиши: prgroup@kryjivka.com.ua

Про що ця історія?

Уряд студентів УКУ в червні цього року запустив збір коштів (60 000 грн), аби купити новий слуховий апарат для студента УКУ Олега Резанова на псевдо “Їжак” 

Хлопець чує лише на одне вухо, а спілкуватись голосом може лише з допомогою апарата, який нечітко відтворює мову. Любить класичну музику, проте слуховий апарат, яким він користується зараз, спотворює звуки.

Олегові тридцять, він навчається на другому курсі УКУ, спеціальність – "історія". Це вже третя спроба юнака здобути освіту, попередні були невдалими, через порушення слуху.

Гроші зібрали за 4 місяці. До кампанії долучилося багато небайдужих людей, а також українські бренди – виробники одягу “Dodo Socks” та “Авіація Галичини”. 

Друзі ну дуууууже хотіли, щоб ця спроба Їжака здобути освіту була успішною. І все вдалося. 

Як ми долучилися?

Ми побачили історію про Їжака й вирішили доєднатися. Наш бренд "Авіація Галичини" разом з Урядом студентів УКУ розробили спеціальний дизайн благодійних футболок #їжакпочує та продавали їх в "Авіаційних" магазинах (на вул. Краківській та Староєврейській) і в Центрі Шептицького. 100 грн з кожної футболки віддали в поміч цій добрій справі.

Продали 249 футболок і передали Олегові 24 900 грн.

Що тепер?

Тепер студенти УКУ купують Олегові слуховий апарат. Фахівці налаштовують його, а це довгий і непростий процес. А через місяць-два ми організуємо концерт. І запросимо всіх, хто долучався, й не тільки.

Стежте за анонсами.

Ми вже в очікуванні!