Три !FEST-ресторани на даху
22.11.19

Львів – симпатичне місто. Хочеш урізноманітнити свої будні вечерею чи обідом десь на одному із львівських дахів? Прошу дуже: ось список файних ресторанів на львівських дахах чи під львівською стріхою.

Дуже висока кухня

Є зали на стриху та відкрита тераса на даху. 

Це №1, бо тут є все, що хочеш. Фантастична кухня з кльовою командою кухарів-профі. Ресторан на стриху (два зали – більший і менший), є також відкрита тераса, де можна попивати коктейль та споглядати місто з даху.

Ресторан працює на пл. Ринок, 14. Тако: минаєте чергу в Криївку – і підіймаєтеся на сам верх. Ресторан без меню, але з уважними кухарями, які приготують нестандартну страву за вашими вподобаннями. Тут можна слухати добру музику з вінілів через акустичну систему – унікальні колонки, які розробили львівські майстри. Можна навіть обрати вініл, який хочеться послухати, а тоді попросити адміністратора поставити саме його. Купити вініл у закладі теж можна. 

Дуже висока кухня
(067) 314 10 71


Ресторан-музей “Гасова Лямпа”

Є зал на даху.

Це ресторан, де зібрано одну з найбільших колекцій гасових ламп. “Гасова Лямпа” має 4 поверхи та стрих, з якого видно львівську Ратушу і трохи львівських дахів. Атмосферу пабу доповнено вибухами, спалахами, запахом гасу та музикою у стилі гранж і рок. Потрапити до ресторану допомагає провідник із запаленим ліхтарем. 

Ресторан-музей “Гасова Лямпа”
м. Львів, вул. Вірменська, 20
+38 (050) 371 09 08
Facebook | Instagram

Львівська Майстерня Шоколаду

Є зали на стриху та відкрита тераса. 

Так-так. Тут теж є вихід на відкритий дах. Є зали під дахом, але за доброї погоди можна прогулятися нагору. У теплу пору року тут працює майданчик. 

Найсмачніший львівський шоколад і добра кава. Пасує для побачення чи затишної розмови коліжанок. 

Львівська Майстерня Шоколаду
м. Львів, вул. Сербська, 3
+38 (050) 430 60 33
Facebook | Instagram