Відкриваємо Мазох-готель та оновлене Мазох-кафе
28.11.19

Ну, все. Довго тримали в таємниці, але вже готуємося до сенсаційного відкриття. Наш новий літературний готель працюватиме в самому центрі міста – на вул. Сербській, 7. Перший поверх будинку – Мазох-кафе та сувенірна крамниця, а вище (з 2-го до 5-го поверху) – власне готель. 

Мазох-кафе та Мазох-готель – це простір на межі літератури й того, що кожен уявляє собі під терміном «мазохізм». Концепція готелю та кафе натхненна Мазохом, найвідомішим львів’янином у світі. Для власників готелю Мазох – перш за все геніальний літератор, один із кращих письменників Галичини. А вже постфактум його ім’я пов’язують із терміном «мазохізм», і це дало йому змогу стати відомим на увесь світ.

Готель

Тут найбільші готельні ліжка в світі – 3-4 метри Вартість проживання – близько 2000-2500 грн. за добу. Забронювати можна тут.

Готель має 14 номерів. Працюватиме готель цілодобово з грудня 2019 року. Вхід – ліворуч від пам’ятника Мазоху.

Кафе

Мазох-кафе оновили. Змінили інтер’єр. У меню додали більше страв: перше, основні страви, салати, закуски. Концептуальні страви та коктейль залишили й додали нові. Заклад працюватиме з 16:00 до 04:00. 

Нагадаємо, Мазох-кафе успішно працює на Сербській уже понад 10 років. 

Вхід у кафе та готель тепер спільний – через сувенірну крамницю. А нинішній вхід перероблять на вітрину.

Вечірка відкриття в суботу 30 листопада – буде як завше спекотно, гостро та літературно, ну і трохи з фантазією! Детальніше тут