Віруси не мають імунітету від організованих людей, які усміхаються і створюють майбутнє
16.03.20

Друзі, вперше за 13 років ми закриваємо Криївку. Це символічно для нас, але розуміємо, що для збереження десятків, чи то сотень життів.

Всі наші заклади, в тому числі, проекти, які працюють з відвідувачами офлайн (Aviatsiya HalychynyВидавництво Старого Лева і т.д.) теж будуть зачинені на час до 3 квітня. Це не стосується інтернет-крамниць, вони продовжують працювати.

Втім, мусимо щось робити, крім того, що чекати, тому Авіація Галичини шитиме маски, щоб ті з наших людей, котрі працюватимуть, змогли роботи це безпечно, а також і для наших відвідувачів.

Кілька ресторанних проектів - Криївка, Перша львівська грильова ресторація м'яса та справедливости, Реберня, Трапезна УКУ будуть доставляти їжу додому, вже скоро опублікуємо інформацію про доставку.

Теж можна буде замовити продукти з Два кроки. Магазини, до речі, від завтра працюватимуть цілодобово, тому закупитись всі встигнуть.

Їжу та продукти можна замовити за телефоном 067 63 71 444 (працює з 17 березня).

Книги ВСЛ, правдиве пивоП'яна Вишнядобру каву, Авіацію Галичини теж можна буде придбати онлайн.

Весь наш бізнес побудований на роботі з нашими гостями та їх доброму настрої. Ми зупинились, але як роботодавець – надаємо усі наші ресурси, аби наші працівники могли забезпечувати свої сім'ї та реалізовувати ідеї і проекти, які є актуальними навіть в цей складний період.

Життя набагато довше за будь-які епідемії, а віруси не мають імунітету від організованих людей, які усміхаються і самі створюють своє майбутнє!