Розпочався набір в Онлайн школу вільних та небайдужих
22.03.21

Від часу заснування Школи вільних та небайдужих ми розмірковували про те, аби надати можливість вчитись за нашими програмами і тим діткам, які не можуть щоранку приходити у школи у Львові. З різних причин - здоров'я, віддаленість від розташування самої школи тощо.

За тривалий час карантину і локдаунів “дистанційка” багато кого вже втомила, але з тим треба навчитись жити, і навчання це теж стосується. Минулого року ми пришвидшили всі напрацювання і сформували програму для повноцінного онлайн-навчання. І тепер всі, хто хоче отримати якісну українську освіту із тими ж принципами і цінностями, за якими ми навчаємо дітей в наших школах вже 4 роки, можуть вчитись з нами дистанційно.


Як все працює?

Наші уроки онлайн — це живе спілкування, а не обмін записами через мейли чи месенджери. Ми вважаємо, що навіть дистанційне навчання має соціалізовувати дитину, тому даємо можливість однокласникам спілкуватись між собою. Вчителі спілкуються з дітьми в часі уроків. Тьютори допомагають з самопідготовкою — і це теж відбувається через “живе” спілкування.

Які переваги?

Школа вільних та небайдужих — це сучасна школа. Ми визначили перелік цінностей, які  передаємо нашим дітям. Це про гідність, небайдужість, доброту, сприйняття іншості, відповідальність і багато інших. Не менше уваги ми приділяємо актуальності нашої освіти. Більшість авторських навчальних програм, за якими проводиться навчання, є сертифіковані МОН України.

Наша онлайн-школа є частиною Школи вільних та небайдужих, у якій діти навчаються з 2017 року. Зараз — це дві школи і понад 700 учнів у Львові, крім того, онлайн з нами вже навчаються діти зі США, Мальти і Австрії. Ми забезпечуємо учнів необхідними підручниками та іншими навчальними матеріалами. Професійні психологи проводять унікальні уроки щастя — вчимо дітей позитивно мислити й розуміти себе. Маємо обов'язкові уроки дизайну, музики і театру від професійних акторів, музикантів, художників та дизайнерів. 

Також в часі навчання в Онлайн школі вільних та небайдужих дітей чекає приїзд до Львова до нашої школи на літній табір (триденна програма в школі, екскурсії та мандрівки). По закінченню онлайн школи учні отримають свідоцтво державного зразка.

Ми вчимо творити майбутнє, — за межами Львова і України теж! ;)

Детальна інформація та зголошення тут

Facebook | Instagram