Криївка на Площі Ринок увійшла до книги рекордів України
30.08.21

«Слава Україні!  Героям слава!» – рекордна кількість  

Як були в Криївці і казали гасло, аби пройти «контроль», то ви точно долучились до рекорду. 30 серпня 2021 року десь на Площі Ринок у Львові у книгу рекордів України зафіксували досягнення пана Миколи та ресторану Криївка.

Пан Микола працює у кнайпі з перших днів роботи закладу. Він стереже Криївку, аби туди не потрапили москалі. В період 2007-2021 років він сказав найбільшу кількість разів – «Героям Слава!» у відповідь на гасло гостей «Слава Україні!». А це понад 1 200 000 разів.

В далекому 2007 гасло «Слава Україні» було мало вживане місцевими мешканцями, а гості та туристи взагалі не знали його, або боялись казати. Врешті, у 2018 році, це гасло стало офіційним привітанням Збройних Сил України.

Заклад не зачиняв двері перед тими, хто знайде Криївку і знає гасло, від першого дня роботи. Вимушена «зупинка» була лише під час локдауну в 2020 році.

Рекорд потрапив до категорії «Державність». Результати зафіксували за підрахунками, згідно зі статистикою закладу про відвідуваність. Приходьте в гості, аби наступного року було 2 000 000.

«Слава Україні» 

Боротьба триває!