Осінній теплий Craft Beer and Vinyl Music Festival #9
06.09.21

Тепло — то не завжди про погоду :) 

Збираємось з друзями, родинами, колєжками і всіма тими, з ким є про що поговорити і потусити, на дев'ятий Craft Beer and Vinyl Music Fest! 10-12 вересня 2021 року, простір !FESTrepublic (Львів, вул. Старознесенська, 24-26).

Шо нового? 

Тематика фестивалю. Юрко Заставний запропонував учасникам-броварням зварити темне пиво з українських інґредієнтів. Бо ж осінь. І так хочеться бачити різноманіття нашого пива, звареного зі складників, котрі дає вкраїнська земля. Побачимо, хто що привезе :) 

І відразу з'явилась історія, яка стала візуальним стилем осіннього Craft&Vinyl'2021.

Пригадуєте нашу WonderIPA? Так от, вона таки втрапила в халепу і її захопив Доберт Ромс The Ugly Spider. Сталось то одного темного, як найтемніший стаут, вечора. Не біда, бо на допомогу їй прийшла жінка-шишка LadyStout! 

Територія. Певне всі чули, що маємо на території концертний майданчик Gastroli Hall на !FESTrepublic, там буде традиційна музична сцена і облаштуємо чіл-зону. Проте не всі знають, що ми готуємо нову локацію — івент-хол на місці колишнього входу в клуб (де була клітка). Вже на фестивалі цей величезний зал отримає нове життя! Тут розмістимо основну частину пивоварів. Незмінно — на різних локаціях будуть ярмарок вінілів і апаратури, дитячі розваги, арт-частина, воркшопи, кінопокази, живі виступи, фудкорт, активності для чотирилапих друзів і всяке цікаве.

Їсти-пити. Цього разу маємо рекордну кількість учасників! Ми вирішили розширити фестивальний простір, а відтак і зросла кількість тих, хто подбає про розмаїття кльового пива (понад 60 учасників) і смачної хавки (понад 30 крапок). 

Вінілова частина. Кожного фестивалю поціновувачів вінілу стає все більше, тому ми відвели під вініли більшу локацію — 10-ий корпус. Більше платівок, більше апаратури і кімната одразу із трьома зонами для прослуховування! Колонки з майбутнього, ексклюзивні і практичні меблі для зберігання платівок і тусовка однодумців. 

Розваги. Багато різної музики — MANU, Hypnotunez, Zombo and Dj Shon, Derrick & Tonika FunkMasters і купа інших, місцевих і немісцевих. Покази: найкращі експедиції проєкту Ukraїner, фільми про пиво, фільми від KyivMusicFilm. Вистави, виставки, а ще — Інародний театр абсурду Воробушек. Майстер-класи з семплінгу і багато іншого, не менш цікавого! Для дітвори — забавки біля фонтану (шахи, доміно ітп), аквагрим, бульбашкові шоу, квести, танці, а ще буде можливість залишити дитину на майстерки від Школи Мистецтв Вільних і Небайдужих (дизайн, музика, театр).  

Квитки онлайн або на вході.

До зустрічі на теплому фестивалі крафту і вінілу 10-12 вересня! 


Все найактуальніше тут: