Coffee, Books & Vintage Festival 2021: чому прийти?
23.09.21

Ми створюємо нову традицію. Зустрічатись на території !FESTrepublic за горнятком крутої кави 8-10 жовтня, тусити з друзями і спілкуватись про цікаві книги в затишній атмосфері. Щороку, восени. Хто і що в нас тут?

1. Добра кава

І для тих, хто знається на каві, бо тут проводимо чемпіонати SCA з обсмажки кавового зерна, лате арту, джезви, кави+алкоголю та кап тейстінгу. Але й для тих, хто ще не знає, який шлях проходить кава до того, поки стає тим ароматним напоєм в горнятку!

Лабораторія проєкту !FEST COFFEE MISSION, що є на території !FESTrepublic цьогоріч отримала можливість навчання і сертифікації Q-ґрейдерів (людей, чия оцінка кавового зерна визнається цілим світом). Це наразі єдине таке місце в Україні. Тому фестиваль стане майданчиком для знайомства професіоналів галузі. Тут зберуться представники компаній, що спеціалізуються на кавових машинах та обладнанні. Привезуть кавове зерно трейдери і ті, хто знають, як його краще обсмажити. Виробники горняток, упакування для кави та різних корисних штук — всі будуть на фестивалі.

2. Цікаві книги і люди, котрі їх цінують

Ми збираємо на фестиваль книжкових видавців, авторів і просто книголюбів. Для того, аби поділитись думками, натхненням і гарно провести спільний час. Готуємо до фестивалю:

  • посиденьки за кавою та поезією;
  • улюблені видавництва, найцікавіші книги, антикварні видання;
  • розмови з книгарями, видавцями та письменниками;
  • забавлянки, потішки і книжки для найменших читачів.

3. Вінтаж

На Coffee, Books & Vintage Festival буде можливість поповнити свої інтер'єри вінтажними цікавинками. Бо вінтаж — це одна з речей, які роблять життя приємнішим.

Коли ми роздивляємось старі знимки Львова, часом хочемо потрапити в ту атмосферу, коли панянки носили пишні сукні та капелюшки, а хлопи — елєґанські костюми та маринарки, годинники та закручені вуса. Тож ми закликаємо усіх, хто любить вінтажне вбрання не кремпуватися, а приходити на фестиваль на вінтажному стилі, при чому усією родиною. Матимемо конкурс на кращий вінтажний образ серед чоловіків, панянок, і дітисьок також. Бо що може бути приємніше, ніж сидіти у старовинному вбранні з горнятком доброї кави та читати улюблену (або ще незнану) книгу.

І, як завжди на !FESTrepublic: всі знайомі і нові друзі, кльова музика, танці, фудкорт зі смачною їжею, а на вході — круті горнятка для тої кави, котра смакуватиме тобі найбільше!

Слідкувати за подією можна тут, а купити квитки тут.

Facebook | Instagram