Нова ціль Фонду вільних і небайдужих — забезпечити українських військових щитками для захисту ока!
24.03.23
Спільними зусиллями ми досягнули цілі № 21 і зібрали кошти на формування 10 000+  індивідуальних аптечок  для захисників та навчили їх ними користуватись. Тепер оголошуємо нову ціль – забезпечити українських військових щитками для захисту ока. 

 
Після того, як наші волонтери збирали та передавали індивідуальні аптечки для військових і всіх пройдених навчань, ми зрозуміли, що одним з важливих елементів в складі аптечки є захист для ока при пораненні. Його не так просто знайти в потрібних кількостях, якість таких щитків теж різна. Це в більшості випадків пластиковий «щиток», котрий накладають при пораненні ока. Якщо накласти перев’язувальний матеріал (бинт, пов’язку тощо) безпосередньо на таке поранення, без щитка, то ймовірність втратити око збільшується. 
 
Ми знайшли виробничий спосіб виготовляти щитки на око з переробленого пластику. Самі щитки доволі гнучкі, тож безпечні при евакуації і транспортуванні поранених (твердий негнучкий пластик може тріснути і нанести ще більше ушкодження). Тому вирішили, що можемо забезпечити всіх українських військових щитками на око! 

Це амбітна ціль, але віримо, що разом зможемо допомогти убезпечити очі наших захисників! Приєднуйся!

Як допомогти? 
  • Щоб пожертвувати кошти !Фонду онлайн, переходьте за цим посиланням
  • Перерахувати кошти за банківськими реквізитами (реквізити тут)
  • Також можете підтримати бофоном – у додатку LOKAL чи за телефоном гарячої лінії LOKAL 0 800 501 494.