Правду не закрили! Новини з площі Ринок, 32
07.06.24
Ми готуємо зміни у будівлі на Ринку, 32, де з 2014 року був Театр пива «Правда». 

У підвальному залі залишається Pravda: craft beer & friends. Саме у підвалі ми почали варити крафтове пиво, тут починалась вся історія бренду «Правда», тож запрошуємо в оновлений зал Правди – працюємо вже зараз. Великі зали з входу із площі Ринок вже дуже скоро перевтіляться на брендовий магазин Авіації Галичини, бо все більше людей хочуть одягати одяг, котрий надає крил, одяг про Україну і нашу новітню історію. І вже наприкінці червня на другому з половиною поверсі:) відкриваємо новий для нас проєкт: міське кафе «Гомін». 



Трохи про ідею формату. Це місце, де просто бути собою. Тут легко зупинитись та відчути момент. А ще – зустріти однодумців і серед гомону голосів ще краще усвідомити себе.

Це міське кафе. Тут зрозуміла, неважка та збалансована їжа, – не надто гостра чи кисла, тобто не надто складна. Прості продукти, які ми звикли готувати і вдома, але тут вони в подачі від професійного шефа. Проте водночас – і страви, котрі не їмо щодня, як то креветки чи стейк тунця. Бо комфортна їжа для кожного своя. І так само комфортний простір, спокійний, не кричущий. Ніби у самому центрі міста, але вище на півтора поверхи, тому тут спокійніше. Тож запрошуємо погомоніти, в душевній атмосфері та за комфортною їжею.
А ще, в будівлі на Ринку, 32 маємо два невеличкі зали (зі сторони вул.Шевської), де будуть нові ресторанні формати. Які – поки не скажемо :) але вже скоро…

Гомін
Львів, площа Ринок, 32
Instagram | TikTok | Facebook