ПРАВДиве пиво "Сила" відтепер у пляшці
23.01.15
Пиво "Правда Сила" відтепер можна буде придбати у пляшці. Сьогодні у Пивному театрі "Правда" розлили першу партію на новій лінії бутилювання - 2 тисячі літрів (6 000 пляшок по 0,33 л) ще два тижні пиво проходитиме другу ферментацію (бродіння) в спеціальній теплій кімнаті. 
"Через два тижні пляшкову "Силу" вже можна буде придбати в нашому магазині. Повторна ферментація - унікальна технологія, яку до нас не використовували на жодній з львівських пивоварень", - розповідає один з пивоварів Пивного театру "Правда" Дмитро Залевський.
З його слів, лінію для розливу пива встановили та налаштували лише вчора, а вже сьогодні - розлили першу партію. Друге бутилювання заплановане наступного тижня.
Поспостерігати за процесом можуть всі охочі: лінія встановлена біля вікна Пивного театру.
"Тепер, прогулюючись площею Ринок біля будинку №32, вартує зупинитися і поспостерігати над мануфактурним процесом бутилювання ПРАВДивого пива", - додає співзасновник Холдингу емоцій Fest Андрій Худо.
Нагадаємо, Пивний театр "Правда" у Львові відкрили в грудні 2014 року. Тут варять власні сорти пива і подають його у спеціальних пивних бокалах.