Бельгійський бровар розкаже у Львові про мануфактурне пиво
05.02.15

Один з найвідоміших пивоварів світу - бельгійський бровар Олів'є Уенс (пивоварня "Брасері де ля Сен") знову у Львові! Цього разу він не лише варитиме пиво на сцені Пивного театру "Правда", але й розкаже львівським пиволюбам про особливості варіння і пиття мануфактурного пива.

Олів’є Уенс розпочинає серію зустрічей у Пивному театрі «Правда» для справжніх поціновувачів пива. У п’ятницю, 6 лютого, о 18:00 бровар розкаже про особливості пива, яке він варитиме у «Правді», про власний досвід у пивоварінні, а також про особливості та культуру пиття мануфактурного пива.

Учасники зустрічі зможуть поставити свої запитання пивовару і продегустувати пиво "Правда". Перепустка на зустріч – картка LOKAL. Деталі про зустріч з пивоваром за посиланням.

Впродовж дня у суботу, 7 лютого, Олів’є Уенс варитиме на сцені пивного театру «Правда» світле міцне пиво (8%) «Правда Сила». Пиво насичене, поєднує в собі солодкий смак з гірчинкою.

Олів’є Уенс з юних років захоплюється процесом пивоваріння. Вже в 16 років він побудував свою першу установку для виробництва пива. Навчався на біоінженера, працював на пивоварні Аchouffe Вrewery головним пивоваром. Експериментує з дріжджовими бактеріями, розробив багато нових рецептів. 2013 року я почав працювати у "Брасері де ля Сен" (Brasserie de la Senne).

«Завдяки цій роботі я й дізнався про Україну і !FEST», каже Олів'є.

Нагадаємо, у Пивному театрі «Правда» до неділі, 8 лютого, пиво для своїх (власників картки LOKAL) – майже в два рази дешевше. Прийди і обери свою «Правду»!

Пивний театр «Правда» – площа Ринок, 32, 10:00-02:00, тел.: 050 374 49 86. Ми на Facebook.