7 думок Юлії Стефанюк про кризовий креатив і оптимізм у бізнесі
12.02.15

Після невеликих канікул у Львові відновив свою роботу !FEST-університет. Цього разу лекцію про унікальність Львова, про можливості, які відкриває криза та про постійний саморозвиток прочитала керівник туристичної компанії Just Lviv It! Юлія Стефанюк.

Пропонуємо вам найцікавіші думки з її лекції:

Про Львів

Львів унікальний, і цю унікальність треба підтримувати! Мабуть, в Україні немає ще одного такого міста, де було б стільки "фішок", закладених в людях, в архітектурі, та й навіть у владі. Важливо пам'ятати, що ми є частиною цієї унікальності.

Цього року не слід сподіватися на масового туриста. Навіть туристи з близького до нас Жешува хоч і розуміють, що Львовом не їздять танки, все ж бояться терактів. Тож залишається внутрішній туризм. Але ми не можемо опускати руки і погіршувати якість нашого продукту!

Про Україну

В теперішній ситуації в Україні в людей часто опускаються руки. Я переконана, що особливо зараз треба шукати в житті позитив, не здаватися! Криза завжди дає можливість людині скреативити те, до чого в комфортних умовах вона б не додумалась!

Найгірше, що є в нашій країні - це байдужість. Тому дуже важливо - дотримуватись правил і не мовчати.Байдужість вбиває суспільство і може стати критичною для нашої держави!

Про !FEST

Робота кожного з нас - це частина роботи нашої компанії. Чи це офіціант у закладі, чи юрист в офісі - ми маємо пам'ятати, що ми є прикладом, що за нашою роботою завжди зацікавлено спостерігає багато очей!

Про особистий розвиток

Валерій Пекар (відомий український бізнесмен і громадський діяч, - ред.) радить у житті шукати відповіді не на запитання "чому?", а на запитання "для чого?". "Чому?" позбавляє нас відповідальності за ситуацію, що склалася, повертає нас до минулого. А запитавши себе "для чого це сталось?" - ми відкриємо для себе горизонт можливостей, зрозуміємо, які висновки маємо винести з ситуації і що можемо змінити.

Не треба боятися зробити помилку, і тому нікуди не рухатись. Якщо ти обрав якусь справу, але розумієш, що вона не для тебе - це можна змінити. Навіть у 50 років можна знайти щось до душі. Роблячи в житті такий вибір, найгірша помилка - це слухати думки усіх довкола себе. Кожен радить щось своє. Але правильний вибір - це прислухатися до себе!

!FEST-університет започатковано 2014 року, аби працівники компанії могли розвиватися і ділитися досвідом. Зустрічі відбуваються як з топ-менеджерами !FESTу, так і з друзями компанії. Лекції !FEST-університету вже читали Юрко Назарук, Андрій Худо, Дмитро Герасимов, Вікторія Христенко, Юрій Заставний, Аврора Огородник, Наталя Шпот, Валерій Пекар.