Пластова ініціатива у Львові зібрала 100 тис. грн дітям Героїв
25.02.15

У Львові зібрали 100 тис. грн для допомоги дітям Героїв з продажу браслетів, які виготовили пластуни. За ці гроші діти бійців АТО оздоровлювались, отримали шкільне приладдя, а також відзначатимуть Великдень у Львові. Збір триває.

З літа минулого року і до сьогодні за синьо-жовті браслети з паракорду, які виготовляють пластуни, вдалося зібрати понад 100 тис. грн.

Ми співпрацюємо з ініціативою “Допомога дітям героїв”, яка виникла після загибелі Героїв Небесної сотні. Тоді ініціативні люди вирішили допомогти дітям загиблих на Інститутській. Згодом вирішили допомагати і дітям загиблих воїнів АТО. Дуже символічно, що діти-пластуни своєю роботою допомагають іншим дітям у складний час”, - розповідає один з координаторів пластової ініціативи Роман Кучкуда.

Із зібраної суми ініціативі “Допомога дітям героїв” вже передали близько 90 тис. грн, а ще близько 15 тис. грн віддали у фонд Юстинки Гурняк. Її батько — відомий львівський фотограф, та волонтер — пластун Віктор Гурняк, який пішов добровольцем воювати на Схід, загинув у жовтні минулого року.

Долучитися до допомоги дітям героїв можна і зараз. Придбати синьо-жовті браслети можна у сувенірному магазині “Львівські цяцьки” Холдингу емоцій !FEST на площі Ринок, 10.