Найкращі рекламні ролики планети покажуть на "Ночі рекламожерів"
10.11.13

22 листопада 2013 року  відбудеться марафон найкращих світових рекламних роликів – «Ніч рекламожерів». Шоу пройде у холі Національного українського академічного театру ім. Марії Заньковецької. Початок о 21:30.

Знамените шоу реклами є культовим світським заходом вже більше як 30 років. П'ятигодинний нічний марафон рекламних шедеврів з колекції Жана Марі Бурсіко щорічно проходить у різних куточках світу. У цьому році французький колекціонер склав особливе меню. Слідом за Францією, Швейцарією, Мексикою та іншими країнами, делікатесами «Ночі рекламожерів» смакує Україна. Шоу пройшло вже у Києві, Одесі, Харкові, Тернополі, Дніпропетровську. Цього року Холдинг емоцій !Fest, зокрема туристично-івентова компанія Just Lviv It! організовують марафон у Львові.

Цьогорічне шоу готує багато несподіванок: ролик про оригінальний спосіб створення вічного двигуна – з кота та хліба із маслом, про погляд Катрін Деньов на чоловіків, про сум іспанських клоунів. Також не залишать нікого байдужим найкращі зразки соціальної реклами за останні роки.

Родзинка програми – нещадні пухнасті тирани, тобто котики. А також чарівне сяйво від Картьє і вражаюча історія однієї футболки з плямою.

Квитки можна придбати у Туристичному центрі Just Lviv It! (пл. Ринок,10. деталі за телефоном 067 670 23 96)

Інформаційні партнери: Телеканал «Zik» та  радіо «Львівська хвиля».