Ми підтримуємо Євромайдан!
06.12.13
У час важливий та вирішальний для країни піднімається кожен, хто хоче змінити, кожен, хто вірить у краще. 

Наша спільнота вільних та небайдужих не стоїть осторонь цих подій. У четвер ввечері 28 листопада ми прийшли на наш львівський Євромайдан аби погодувати людей гарячими стравами. Звісно, не обійшлось без сюрпризу та яскравих образів. Розпочав наше частування ведмідь з балалайкою та гарячими блінами. Майданівці відмовлялись від цієї "провокативної" пропозиції, скандуючи "Ганьба". Після того всі радо частувалися українськими гарячими стравами: штрудлями, салатами, пирогами та зупою.
Надалі ми продовжуємо підтримувати львівський Євромайдан.

 29 листопада ми приєднались до другого в історії України живого ланцюга. Цей Євроланцюг об'єднав Україну з Польщою, в знак єдності з Євросоюзом. Ми тримались за руки, співали гімн, посміхались одне одному. Тримаючись за руки, ми відчули себе єдиними і готовими працювати далі заради спільної мети.

Також ми запровадили у всіх закладах страйк-меню: замовивши з нього,  людина має можливість допомогти тим, хто зараз відстоює наші інтереси на Майдані.

Хлоп'ячі колективи  з "Криївки" та "Найдорожчої ресторації Галичини" теж борються за наше майбутнє на київському Євромайдані.
І на цьому ми не зупиняємось! Ми будемо робити кращими місто та країну разом!