Бельгійський бровар варитиме темне пиво на сцені Пивного театру "Правда"
16.01.15
Він варить пиво з 14 років і став у цьому справжнім майстром! Тепер Олів'є Уенс приїхав до Львова, аби зварити темний стаут. Поціновувачі справжнього пива отримають унікальну нагоду спостерігати за роботою пивовара на сцені Пивного театру "Правда".
У суботу, 17 січня, у Пивному театрі "Правда" пивовар з 12-річним досвідом демонструватиме тонкощі приготування стауту - темного пива, що поєднало у своєму смаці нотки кави і шоколаду.
Олів'є Уенс (Olivier Huens) - бровар на бельгійській пивоварні "Брасері де ля Сен" (Brasserie de la Senne), який з юних років захоплюється процесом пивоваріння. Вже в 16 років він побудував свою першу установку для виробництва пива. Навчався на біоінженера, працював на пивоварні Аchouffe Вrewery головним пивоваром. Експериментує з дріжджовими бактеріями, розробив багато нових рецептів.
"2013 року я почав працювати у "Брасері де ля Сен". За рік ми збільшили виробництво на понад 50%, я дуже гордий бути учасником такого проекту. Завдяки цій роботі я й дізнався про Україну і FEST, - каже Олів'є.
Процес варіння пива стартує о 15:00 і триватиме 8-9 годин, а скуштувати пиво з цієї варки можна буде вже 6 лютого в Пивному театрі "Правда" на площі Ринок, 32.
Стаут темне має міцність близько 6,2%. Традиційно, при готуванні у нього додають  смажений солод. Напій менш газований, порівняно з класичними світлими сортами, має стабільну кремову пінку.
За додатковою інформацією звертайтеся за номером: 067 310 83 23.