«Космічний харч» – готова їжа на день для екстремальних умов
08.02.23
В цей непростий для країни час, ми об’єднуємось з різними ініціативами та волонтерськими організаціями, аби пришвидшити перемогу та підтримати наших військових. Саме тому БФ «Разом для України» та Холдинг емоцій «!FEST» розробили індивідуальний раціон для екстремальних умов «Космічний харч»


Це не стандартний усім відомий армійський сухпай, а вже готова їжа фасована по 100 грамів у зіп-пакетах, яка не потребує додаткового приготування чи певних допоміжних засобів (газу, чи електрики). 

Команда !FEST FOOD MISSION мала на меті створити продукт, який може зберігатися два роки. Таке харчування вже доставляють для військових та цивільних, які не мають змоги приготувати собі їжу. Енергетична цінність одного кілограмового набору сягає 3000 ккал, що цілком достатньо для харчування в екстремальних умовах.




Під час створення такого харчування орієнтувалися на досвід космонавтів, бо воїн –– подібний до космонавта. Навіть в тих умовах, які б здавалося не придатні для нормального функціонування, людину можна забезпечити їжею, аби це було смачно і зручно. 

Військові частини, окремі підрозділи та екстрені служби можуть звертатися на електронну пошту zapyt@razomforukraine.org і зробити запит на доставку таких харчових наборів для себе.

Також ви можете купити той чи інший Космічний набір для себе на сайті !FEST FOOD MISSION, а 10% від вартості продукту підуть в БФ «Разом для України» на забезпечення наборами українських військових.
 
Слава Україні! Слава ЗСУ!
Боротьба триває!