Реберня
Ребра і до ребер.
Рецепт наших ребер ми випробовували аж три роки.
А щоб вони були правдивими, ми розробили спеціальні мангали (єдині у своєму роді), що дозволяють готувати на відкритому вогні, аби ребра виходили зі скоринкою та присмаком диму.
Як любиш готувати ребра самотужки – нема питань, можеш придбати наш маринад окремо. Смакує він добре, і не лише до ребер.
Ми – демократичний заклад, тому тут не маємо посуду та їмо руками (ну, й так, зрештою, смачніше).
А як хочеш замовити доставку ребер та до ребер – тобі сюди.
Якщо цікавишся, як відкрити Реберню в Україні — тобі сюди, якщо хочеш відкрити Реберню в країнах Євросоюзу — інформація тут.
Ходи в гості і пам’ятай: ребра зі Львова смакують незалежно від того, в якому місті ти зараз :)
- м. Львів, вул. Підвальна, 5 / +38 (067) 471 20 66
- м. Львів, вул. Старознесенська, 24-26 / +38 (067) 471 20 66
- м. Львів, вул. Стрийська, 202 / +38 (067) 471 20 66
- м. Київ, вул. Андріївський узвіз, 2а / +38 (096) 680 03 99
- м. Київ, вул. Мазепи, 1 / +38 (068) 397 99 48
- м. Тернопіль, бул. Т. Шевченка, 27А / +38 (068) 477 11 39
- м. Одеса, вул. Гаванна, 10/12 / +38 (096) 777 74 07