Реберня
Ребра і до ребер.
Рецепт наших ребер ми випробовували аж три роки.
А щоб вони були правдивими, ми розробили спеціальні мангали (єдині у своєму роді), що дозволяють готувати на відкритому вогні, аби ребра виходили зі скоринкою та присмаком диму.
Як любиш готувати ребра самотужки – нема питань, можеш придбати наш маринад окремо. Смакує він добре, і не лише до ребер.
Ми – демократичний заклад, тому тут не маємо посуду та їмо руками (ну, й так, зрештою, смачніше). І, певна річ, до нас вхід без краваток. Але якби хто хтів, щоб галстука йому прилюдно втяли й він поповнив нашу колекцію – то чому нє?
Ходи в гості і пам’ятай: ребра зі Львова смакують незалежно від того, в якому місті ти зараз :)
- м. Львів, вул. Підвальна, 5 / +38 (067) 373 41 51
пн. - чт. 12:00 - 23:00, пт. - нд. 11:00 - 23:00 - м. Львів, вул. Старознесенська, 24-26 / +38 (067) 719 7880
пн - нд. 12:00 - 22:00 - м. Чернівці, вул. Головна, 119Б / +38 (099) 267 72 73
пн - нд. 12:00 - 22:00 - м. Київ, вул. Андріївський узвіз, 2а / +38 (096) 680 03 99
пн. - нд. 12:00 - 00:00 - м. Тернопіль, бул. Т. Шевченка, 27А / +38 (068) 477 11 39