Топ-3 джазові сувеніри, які варто привезти зі Львова
19.06.15

Тільки тиждень залишився до старту V Міжнародного фестивалю Alfa Jazz Fest у Львові. Які сувеніри варто привезти зі Львова, аби вони нагадували про літо та джаз? Ми обрали для вас три особливі!

1. ДЖАЗОВА КАВА

Львів улітку — це кава і джаз. Багато кави і джазу. А забрати з собою аромат львівського літа допоможе “Джазова кава”. Вона присвячена Alfa Jazz Fest, середньої міцності (Колумбія, Бразилія).

2. JAZZ BEER

Пиво «Jam» cпеціально зварене до джазового фестивалю пиво у Театрі пива “Правда”. Пивовари додали до нього українську чорну смородину, тому і колір і смак у нього дуже літній, а пахне воно соковитими ягодами. До фестивалю з'явиться у продажі в Театрі пива “Правда” на площі Ринок, 32.

3. ДЖАЗОВА КАРТИНА ВЛАСНОРУЧ

І дорослі і діти можуть відчути себе талановитим художником і намалювати картину на справжньому полотні. Розмальовка з музичними інструментами перетвориться у картину, яку можна повісити на стіні і нагадуватиме приємні джазові дні у Львові.

Джазові сувеніри можна придбати у крамницях “Львівські цяцьки” на площі Ринок, 10, вул. Шевській, 4, в інфоцентрі Just Old Tram на вул. Підвальній та у сувенірній крамниці “Дому легенд” на вул. Староєврейській, 48.

Дивіться також: Alfa Jazz – не тільки музика. Події у Львові, які не можна пропустити

Програма Alfa Jazz Fest у Львові.