Вільні і Небайдужі збирають кошти для дитячого відділення інтенсивної терапії. Долучайся!
12.10.15

!Фонд Вільних і Небайдужих продовжує допомагати і оголошує про нову ціль. Цього разу це допомога дитячій медицині. Наша нова ціль — зібрати 80 тис. грн на закупівлю шприцевих помп для відділення інтенсивної терапії Західноукраїнського дитячого медичного центру у Львові. Вони дозволять забезпечити максимально точне введення життєво важливих медикаментів дітям у критичних станах.

Щороку до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру (вул. Дністерська, 27) звертаються 65 тис. дітей , стаціонарну медичну допомогу отримує понад 6 тис. дітей з різноманітними патологіями, каже головний лікар Центру Андрій Сенюта.

У відділенні анестезіології та інтенсивної терапії Центру перебувають пацієнти, захворювання яких перебігає у важкій формі чи з ускладненнями. Також тут надають невідкладну допомогу хворим у коматозних станах, пацієнтам з епілептичним і астматичним статусом та дітям з різноманітними отруєннями. У складі відділення функціонує підрозділ гемодіалізу для пацієнтів з гострою та хронічною нирковою недостатністю.

Центр має гостру потребу у придбанні сучасних простих, зручних та мобільних шприцевих помп виробництва фірми B Braun Mеdical. Вони дозволять забезпечити максимально точне погодинне введення життєво важливих медикаментів дітям, які перебувають у критичних станах. Застосування шприцевих помп покращить результати лікування дітей, особливо зі злоякісними захворюваннями. Вартість однієї помпи — близько 16 тис. грн (5 помп — орієнтовно 80 тис. грн).

Банки для збору коштів. Залишайте кошти у точках збору !Фонду Вільних і Небайдужих. Вони розташовані у всіх ресторанах мережі Холдингу емоцій !FEST, а також у крамницях “Два кроки від хати”, пекарнях-кав'ярнях “Братванка”, крамницях сувенірів “Львівські цяцьки”, магазинах правдивої локальної їжі “Дідо”. Усі контакти і адреси на сайті: www.fest.lviv.ua.

Розрахунковий рахунок:

Код ЄДРПОУ: 38738541

Найменування банку: АТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ"

Розрахунковий рахунок: 26004405654

Код банку (МФО): 325570

Призначення платежу: Благодійна допомога.

Бофони. Долучитися до !Фонду можна бофоном (за телефоном гарячої лінії LOKAL 0 800 501 494) або гривнею.

!ФОНД ВІЛЬНИХ ТА НЕБАЙДУЖИХ: спільнота людей, об'єднана спільними цінностями та покликана робити добрі справи. Пріоритетами діяльності фонду є освіта, медицина та інфраструктурні проекти. !Фонд ставить перед собою цілі та досягає їх. !Фонд наповнюється внесками небайдужих людей у закладах Холдингу емоцій "!FEST", а також бофонами членів спільноти LOKAL, які ті добровільно жертвують.

Наші контакти: 0 800 501 494, fond@fest.lviv.ua.

Раніше !Фонд Вільних і Небайдужих вже закупив для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого центру три спірометри, електроенцефалограф, шафу для стерилізації інструментів , а також модуль активної реабілітації для Військового госпіталю у Львові та майже 500 аптечок для українських вояків на Сході. Про результати останньої цілі зі збору коштів на оздоровлення дітей українських військових у таборі "Радіти" ми повідомимо найближчим часом.