Вільні і Небайдужі закупили обладнання для лікування важкохворих дітей
03.02.16

Силами спільноти Вільних і Небайдужих ми виконали ще одну нашу мету! Сьогодні ми передали п'ять шприцевих помп для інтенсивної терапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Їх використовуватимуть у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії Центру, де перебувають діти у важких станах.

“Це обладнання, без якого ми в реанімації не можемо працювати взагалі. Починаючи від того, що ми дозуємо дітям ліки в палаті інтенсивної терапії, закінчуючи введенням анестетиків, тобто препаратів для наркозу безпосередньо в операційній. У нас є багато пацієнтів з вродженими вадами, цукровим діабетом, лейкемією та іншими складними захворюваннями, які потребують введення за добу понад 80 препаратів. Часом біля одного пацієнта стоїть 6-12 інфузоматів для точного введення препаратів. Тож ви розумієте важливість цих помп”, - пояснює завідувач реанімаційного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Ірина Щуровська.

За допомогою небайдужих людей наш !Фонд з жовтня 2015 року зібрав 80 000 грн на ці помпи. З них 69 606 грн — це пожертви у скриньки !Фонду, розміщені в закладах Холдингу емоцій !FEST, а також 10 394 грн — це бофони, перераховані Вами з карток LOKAL.

“Ми дуже щасливі, що є люди, які готові жертвувати і що є волонтери, які допомагають лікарням у такий складний час. Я хочу звернутися до усіх людей, які долучилися до реалізації цілі !Фонду Вільних і Небайдужих і подякувати не лише від імені лікарів, але й від імені дітей, які зараз перебувають на лікуванні у нашому медичному центрі. Разом ми рятуємо більше життів!”, - додає Ірина Щуровська.

Найближчим часом !Фонд Вільних і Небайдужих оголосить наступну благочинну мету. Слідкуйте за новинами.

Дякуємо усім Небайдужим, хто гривнею чи бофоном долучається до таких важливих справ!

Мета №7 !Фонду Вільних і Небайдужих була оголошена у жовтні минулого року. Детальніше про діяльність !Фонду читайте тут.