Шапочка, Кит і добрі справи для дітей. Бабкіна представить нову книгу у Львові
08.02.16

У суботу, 13 лютого, українська письменниця Катерина Бабкіна представить у Львові дуже важливу книгу - “Шапочка і Кит”, що вийшла у “Видавництві Старого Лева”. Ця книжка присвячена дітям, які борються з онкологічними хворобами. Більше того, частина коштів з її продажу буде скерована на допомогу таким діткам.

“У житті Шапочці багато чого наразі не можна – їсти всілякі ласощі, бігати, кататися на лонгборді і навіть гладити собак. А ще потрібно вчасно приймати таблетки, адже Шап (а так хлопчика звуть відтоді, як у нього після хіміотерапії випало волосся і він не хотів скидати блакитну в’язану шапку) досі бореться з лейкозом. Однак хлопчик не впадає у відчай, а спілкується зі своїм новим другом – блакитно-сірим китом, який невідь-звідки узявся в повітрі над містом. Кит навіть може катати Шапа на спині понад хмарами…” - йдеться в анотації до книги.

5 гривень від вартості цієї книги буде перераховано до міжнародного благодійного фонду «Таблеточки» на допомогу дітям з раком крові. Детальніше про книгу та благодійний проект розповість у Львові сама Катерина Бабкіна.

Початок зустрічі о 16:00 у суботу, 13 лютого.

Локація: дворик Львівської копальні кави.

Модератор: Мар'яна Савка. Детальніше про зустріч читайте на Facebook.

Фото з Instagram Катерини Бабкіної