!FESTrepublic: плани на 2018
03.01.18

Наш простір !FESTrepublic росте та розвивається вже більше як два роки. Але це лише початок. Розкажемо про три нові проекти, які запрацюють цього року на !FESTrepublic.

Пивоварня

У 2018-му ми запустимо ще одну пивоварню на !FESTrepublic, окрім тої, що вже працює на площі Ринок. Обладнання вже замовили. Нова пивоварня на !FESTrepublic зможе варити близько 3 млн.літрів пива в рік.

Тож у 2018-му правдивого українського пива буде ще більше.


Майстерня кераміки

Вже весною на території !FESTrepublic запрацює керамічний цех, в якому будемо виготовляти кухонний та сувенірний посуд. В цій майстерні кераміки будуть не лише формувати та випікати посуд, але також розфарбовувати його. Окрім того, тут буде працювати невеличка крамниця з посудом.

Майстерня - наш спільний проект з партнером, з яким працюємо вже багато років. Тепер вирішили разом розвивати цей напрям та виготовляти якісний і красивий український продукт тут, у Львові.


Цех, де правильно обсмажують каву

Будемо на !FESTrepulic обсмажувати каву.

У цьому році плануємо розвивати кавовий хаб з обсмажкою кави. Розмістимо його на першому поверсі 10-го корпусу в нас на території.

А ще у нашій компанії є правило - всі працівники повинні вміти готувати добру каву. Тому в офісі на !FESTrepublic вже маємо навчальний клас, де можна вчитись готувати каву. Практичним заняттям передує теоретична лекція про каву від нашого тренера, баристи Юрія Баньковського.

Маємо і більш глобальні плани, які почнемо втілювати цього року, але розвивати будемо в майбутньому. Наприклад, концертний хол, мультифункційний зал, офісні приміщення для стартапів.