Українське вибране: концерти культових українських гуртів
13.02.18

У березні починаємо проект “Українське вибране”. Збираємо легенди, аби створити серію концертів української музики, на якій виросли кілька поколінь. Це виступи наших культових виконавців, котрі мають мільйонні аудиторії, їх знають та слухають, але переважно в концертних турах вже їх не почути.

Перший сезон “Українського вибраного” - це концерти української класики: Плач Єремії, Воплі Відоплясова та інші... Розпочинаємо концертом Кому Вниз до 30-річчя гурту.

Робимо цей проект у співпраці з Українською Академією Лідерства. Разом з молодими лідерами організуємо фан-зустрічі та виставки раритетних колекцій гуртів. А на самих концертах проведемо благодійні аукціони, де реалізуємо артефакти гуртів. Кошти, виручені під час аукціону, скеруємо на навчальні проекти Української Академії Лідерства.

Перший концерт - Кому Вниз, відбудеться вже скоро, 9 березня на !FESTrepublic. Це гурт, який в незмінному складі вже 30 років на сцені, має 4 студійні альбоми - справжній символ української андеґраундової музики. Виставку колекційних фото та артефактів гурту відкриємо також 9 березня на !FESTrepublic. Квитки на перший концерт вже можна придбати тут. Перші 100 квитків – 100 грн, наступні 300 квитків - по 150 грн, решта квитків – 200 грн, на вході – 250 грн. Ціна квитків за столиками – 350 грн.

Нас підтримують друзі: Kavalier Boutique Hotel, Gastroli.ua.