Фестиваль освіти у Львові "Вчителі Майбутнього" відбудеться 21-22 квітня
11.04.18

Організовуємо дводенний Фестиваль освіти у Львові "Вчителі Майбутнього" для вчителів Львова та України. Збираємо потужних спікерів, будемо обговорювати найактуальніші освітні теми. Робимо кльову подію, щоб допомогти вчителям міняти освіту вже сьогодні. Ми щиро віримо, що школа і вчителі майбутнього - це про фан, драйв та рок-н-рол у своїх найкращих проявах, тому разом з Громадською Спілкою “Освіторія”,  яка змінює та розвиває освіту в Україні, придумали такий фестиваль.

Все відбудеться 21-22 квітня на !FESTrepublic, вул Старознесенська 24-26.

Програма насичена надихаючими лекціями з філософії освіти, практичними майстерками, презентаціями освітніх ініціатив і проектів, кава-брейками з лідерами думок, безлімітним нетворкінгом та тусовками на даху.

От лиш кілька тем з попередньої програми:

  • Українська освіта в глобальному контексті: вектори руху
  • Як штучний інтелект, 3D-друк, роботизація та Big Data вплинуть на освіту
  • Ключові навички для вчителів майбутнього
  • Чи поглине он-лайн освіта офлайновий формат?
  • Майстерка "Теорія ігор та її застосування у школі та в житті"

Маємо купу очікувань до фестивалю: від глобальних до локальних. Так, Оленка Северенчук, менеджер креативних освітніх проектів у Громадській Спілці “Освіторія” каже: “Очікуємо надихнути і надихнутися від львівських освітян, зрозуміти їх сильні сторони і зони зростання, щоб визначитися з форматом наступних подій. Можливо, як результат - започаткувати осередок Освіторії у Львові. Ну і, звісно ж, фаново і драйвово провести час”.

Похвалимось кількома спікерами. Це - Павло Хобзей, заступник Міністра освіти і науки, Інна Большакова та Марина Пристінська, авторки та тренери програми перепідготовки вчителів початкових класів, експертки Громадської Спілки «Освіторія», Марина Вострова, психолог, Міжнародний інститут інтегрального розвитку, Стас Дрогаєв, експерт Лабораторії освітніх змін, Impact Hub Odessa.

Як вже казали, фест організовуємо спільно з громадською спілкою “Освіторія” та за підтримки Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Також ми запросили розробників презентувати нові навчальні технології, які застосовують в прогресивних школах.

Придумали таку собі “Освітню кав’ярню”, де в неформальній атмосфері будемо спілкуватись всі разом: вчителі, лідери думок та просто цікаві люди про освіту і майбутнє.

Вхід на фестиваль за попередньою реєстрацією. І коштує 200 грн. Внесок включає в себе відвідування всіх лекцій та майстерок, каву-чай, смаколики та розважальну частину. Внесок сплачується безпосередньо на місці і включає в себе 2 дні перебування на фестивалі (сума не зменшується у разі бажання відвідати лише один день фестивалю).

Програма стартує 21 квітня об 11:00, але чекаємо всіх трохи швидше, як годиться у Львові - на каву та знайомство!

Погодинну програму оголосимо 16 квітня. Чекайте новин!