Відкриваємо перший в нашій мережі коктейль-бар Opera Underground
01.02.19

Мусово скуштувати коктейлі в Opera Underground! У новому меню є 20 коктейлів, які здивують найдосвідченіших поціновувачів. Кожен - в унікальній подачі: в вогнегаснику, в художній палітрі та навіть в моторі від мотоцикла. Є пропозиції на компанію, коктейль-квест та індивідуальні на різний смак.

Новий заклад буде працювати в підземеллі Львівської Опери (проспект Свободи, 28,), де колись був заклад Лівий Берег. В Opera Underground ми витримали концепцію підземелля Львівської національної опери. Надихались світом академічного театру та збирали елементи декору в майстернях Львівської опери. Тепер тут будуть відбуватись вечірки з діджеями та коктейлями. 1 лютого влаштовуємо вечірку до відкриття Opera Underground: Welcome Drinks, зона фуршету, багато коктейлів, танці та яскраві враження. Диско-сет від Dj Adrian Fisher & Dj Bigansky.

Щовечора тут працює бармен, образ та маску якого розробляли разом із харківським художником Бобом Бассетом, що відомий спільними проектами з рок-гуртами Metallica та KORN.

Додали трохи інновацій. Готові подати перший в Україні інноваційний VR-коктейль - експеримент не лише з напоями, а й з доданою реальністю. Поза коктейлями в меню можна замовити і будь-який класичний коктейль.