7 коктейлів, які варто спробувати в Opera Underground
22.03.19

Меню нового коктейль-бару Opera Underground має 20 унікальних коктейлів, які здивують найдосвідченіших поціновувачів. Це авторські коктейлі з унікальною подачею. Поза тим, можна замовити ще близько 200 класичних коктейлів.

Щоби не розгубились, пропонуємо підбірку з 7 коктейлів, які рекомендуємо спробувати спершу.

Легалайз

Напій подаємо в бонгу. Звідси й назва.

Замовляйте легалайз, якщо хочеться легкого напою. Це не дуже насичений коктейль, легкий, але він не втрачає смак доброго алкогольного напою!


VR-коктейль

Це молодий коктейль-експеримент з доповненою реальністю. Те, що побачиш в окулярах… не розказати, треба спробувати!

Смак напою - солодкавий. Подаємо в кокосовій шкарлупі, яка ззовні має волокнисту структуру та доповнює враження ще й тактильними відчуттями.

Це авторська варіація Піна Колади.


Ван Гог

Це коктейль-палітра. В бокалі - бурбон з сидром. Окремо додаємо: лимонний фреш, апельсиновий сироп та буряковий шраб. Можна доливати і лиш один з інґредієнтів, але наш бармен рекомендує заливати усі три і добре перемішати - так точно смакуватиме.


Клавер Клаб

Якщо ти не знаєш, що запропонувати дівчині - порадь цей напій. Це сауер на джині - він дуже ніжний і смачний. Подаємо в невеликій ванночці.


Кусто

Коктейль в акваріумі з живою рибкою. Одразу зазначимо - жодна рибка не постраждала. Ми використовуємо посуд з подвійним дном, щоб температура води для рибки залишалась стабільною.

Коктейль - дуже легенький з ноткою яблука та імбиру. Такий собі одночасно літній та зимовий коктейль.


Кривава мері

Ефектний коктейль. І не тільки через подачу. Ми робимо його круто: так, це горілка з томатним соком, але ми подбали і дуже вдало підібрали спеції для цього коктейлю - добре збалансували смак. Рекомендуємо спробувати.


Личаків

Це сауер-коктейль. Легенький, - рекомендуємо і тим, хто любить солодкі коктейлі. Подаємо в лампадці, зі спецефектами. Смак і подача здивують.



Opera underground

м. Львів, пр. Свободи, 28
+38 (050) 430 53 85
пн. – чт. 16:00 – 00:00
пт. – нд. 14:00 – 02:00