Grand Cafe Leopolis: скоро відкриття
18.04.19

Ми вже готові зізнатися. Готуємося до відкриття нашого нового проекту – Grand Cafe Leopolis у Ратуші на площі Ринок.

Направду, Львівська ратуша – це місце, навколо якого крутиться Львів. Вона пережила кілька воєн, пам'ятає і Австрію, і Польщу, і німців, і совєтів. Тому для нас само собою зрозуміло, що саме тут має бути кав'ярня, яка розповідатиме про історію міста.

Тут ухвалювали купу доленосних для міста і країни рішень. А про саму Ратушу та про її "мешканців" завжди ходило й ходить така сила-силенна легенд та історій, що вже годі розібратися, що з того правда, а що байка.

Тут можна буде дізнатися про цікавинки й події, які ставалися у Львові відтоді, як люди навчилися фотографувати. Про лижний трамплін на Знесінні, про страйки, канатну дорогу у Стрийському парку, перші польоти й інші пригоди нашого міста незабаром розповідатимуть стіни Grand Cafe Leopolis – кав'ярні, яку вже невдовзі відкриють у приміщенні львівської Ратуші.

Загальна атмосфера закладу буде казково-романтичною завдяки чудернацьким костюмам персоналу і, звісно, самій Ратуші.

Основний продукт меню – найкраще і найсвіжіше у світі тістечко «Leopolis». А ще буде домашня львівська мармуляда з місцевих фруктів та ягід. До речі, майстерня, де оздоблюватимуть мармелад, працюватиме в самій вежі ратуші. Тож охочі зможуть побачити, яка вона, та вежа, зсередини – при основі.

З інтер'єрних цікавинок варто згадати про артові люстри, які подібні до екзотичних дивовижних рослин.