10 причин піти на Craft Beer & Vinyl Music Festival #6
29.08.19

Фестиваль пива і вінілів - то добре знана львівська фестивальна подія. Того разу - з 30 серпня до 1 вересня на !FESTrepublic. Мусово йти. Маємо перші 10 причин, але кожен може дописати свою. 

1. Провести літо

Літо, ця фантастична пора, року коли все прекрасно - отак вжух і немає. Робота, справи, дедлайни, а літо пройшло. Треба таки зупинитись і насолодитись сонцем, музикою, різною смакотою і, зрештою, просто цим моментом. Відчути ще раз це літо 2019 року. До того як дістанемо куртки і парасолі. Посидіти з пивом на вулиці і не поглядаючи на годинник, поблукати простором в пошуках, що тут нового зробив той !FEST (підказка, наприклад місце під ватру ;)) Затусити open air на концерті чи на тусі з діджеями. Просто набутися трохи.

2. “Правильна” туса

Це фестиваль, який збирає щоразу понад 10 тисяч людей на пиво, і ніяких тобі п’яних бійок, розборок і вияснень стосунків. Пиво не в пластикових келихах, а в інтеліґентному склі. Просто купа добре і не дуже добре знайомих. Завести довгі цікаві розмови не по дєлу. Добре тако іноді зустрітись, побалакати, потусили офлайн - поза соцмережами. 

3. Пиво і смакота 

Перш за все пиво. Бо крафтову революцію не спинити. Продовжуємо плекати повагу до себе і вчитись споживати справді якісний смачний продукт. Тут пива буде багацько на всі смаки. 

Ну і попоїсти буде що - від Papa Burger і до крафтового морозива від Західноукраїнської Народної Кооперативи молока.

4. Пивна йога і флорбол

Можна ще спробувати новий експіріенс. Грали у флорбол колись? А йога з пивом на даху - пробували? Програма фестивалю спонукає трохи розрухатись, спробувати щось нове в житті. Можна ще зважитись, наприклад, на устриці чи чебурек з бараниною чи скуштувати пиво з кислим смаком з сезонних ягід від профі пивоварів. 

5. Музон

Багато доброї музики - дуже різної. Український фанк, африканський фолк, абстрактний хіп-хоп, хард рок, соул, ретро, еклектика, hip-hop, rnb і купу всього.

Концерт і DJ-ї просто неба, музика в кімнатах прослуховування з вінілів, вечірки до ночі і скречинг-шоу. 

6. Вечірка в навушниках “Круглий Звук”

Це дуже крутий і цікавий формат вечірки. Кожен має свої навушники і обирає свою музику, але танцюють всі разом на території - на даху ввечері. І сусіди раді, що тихо і загальний двіж. Щось в тому є. 

7. Гуцули

Приблизно в той час, як в Лондоні робили репетиції Pink Floyd, десь на катері, на Темзі, формувався репертуар Led Zeppelin, за рік по заснуванні Deep Purple, на Прикарпатті в Косові почали лабати хлопці з гурту Гуцули. Не пройшло і півстоліття - і Гуцули у Львові на FESTrepublic!!! Неділя, останній фестивальний день, 19:00. То не мож пропустити!  

8. Діти 

Фестиваль відкритий до дітей. Тут є купа місця аби набігатись і набавитись - відкритий дитячий майданчик просто неба. Ціла дитяча програма: в одному з приміщень «Школа мистецтв вільних та небайдужих» організує заняття, майстер-класи і тематичні розваги – театр, дизайн, музика, спорт та інше. Поза тим Видавництво Старого Лева продаватиме дитячу літературу в книгарні на території. 

9. Інста-музей «¿¡ ЦЕ АРТ ?!». 

10 корпус !FESTrepublic буде продовжувати роботу музею сучасного мистецтва. Там спрезентують об’єкти та влаштують Арт-сейл десяти художників-монументалістів. В перший день фестивалю в 10-му корпусі влаштують перфоманс зі створення величезного полотна під живу музику і проекцію.

10. Пивні келихи

Каждого, каждого разу організатори роблять новенькі пивні бокали. Є віддані гості фестивалю, які вже зібрали колекцію. Може то й не ти, але можеш взяти і купити собі гарненький пивний бокал і мати собі на радість. 


До зустрічі на !FESTrepublic. 

Нагадаємо:

  • 50 гривень – вхід на три дні. Отримуєш браслет, мапу території та вхід на нічні події; 100 гривень – вхід на три дні. Отримуєш келих і сумку для келиха, мапу території та вхід на нічні події. 

  • Безкоштовні автобуси на фестиваль кожні 20 хвилин від Порохової вежі

    • ПТ: з 16:00 до 23:00
    • СБ: з 12:00 до 23:00
    • НД: з 12:00 до 21:00

Всі деталі на craftandvinyl.fest.lviv.ua

Подія на Facebook