Чистий драйв в Дзизі – Son Of Dave у Львові
27.10.19
Восени треба їсти багато вітамінів. Можна в піґулках, а ліпше з фруктів і овочів сезонних виїдати. А ше варіант — прийти зарядитись позитивом і кльовим драйвом в прекрасного музиканта. :)


Son Of Dave (або Бенджамін Дарвелл) — колишній учасник легендарного гурту Crash Test Dummies, котрий заполонив ефіри MTV і всіх існуючих на той час радіостанцій у 90-х з хітом Mmm Mmm Mmm Mmm. То було тоді. А нині Бенджамін знову на сценах світу, але вже як драйвовий і шальоний блюзмен!


Що чекає на концерті, можна підглянути в ютубі ;) Але таке треба відчути наживо. Шось абсолютно нове, космічне, і водночас справжнє. Ця людина-оркестр і автор пісень здатний за допомогою губної гармоніки, голосового біт-боксу, різноманітних перкусій, вокалу і нехитрого електронного семплера занурити в атмосферу, що межує з театральністю і танцювальними ритмами. Містично-гумористичне шоу і абсолютно божевільний «діджей», але наживо і по-чесному, без технічних примочок — саме це і є єдиний і неповторний SON OF DAVE!


Про свою музику Son Of Dave каже так: "Це ритм-н-блюз як я його бачу та відчуваю. Не буде ніяких гітарних соло або підспівів з цифровими ефектами. Тільки гармоніка, натуральний бітбокс, пісні, воплі та речі, які гримлять та бухають - усе заради вашого задоволення!"

Son Of Dave у Львові
Дзиґа, вул. Вірменська, 35
8 листопада / 20:00
Квитки тут