Фонд вільних та небайдужих збирає кошти на монітор нагляду за пацієнтом в операційну Охматдиту
31.10.19

Нова ціль Фонду вільних та небайдужих – монітор нагляду за пацієнтом в операційну ЛОР-відділення. Такий пристрій допоможе запустити роботу нової операційної в дитячій лікарні. Щоб досягти цієї мети, треба зібрати 142 000 гривень. 

 

“Цим ми допоможемо багатьом сім’ям нашої області. Тепер дітей зі Львівщини з різними ускладненнями не треба буде возити на операції до Києва, бо наші місцеві спеціалісти з допомогою монітора нагляду робитимуть їх тут, на місці. Сподіваюся, вільні та небайдужі долучаться. Адже так ми зможемо швидко запустити роботу ще однієї операційної в лікарні Охматдит”, – розповідає Вікторія Христенко, директор Фонду вільних та небайдужих.

Відтак лікарі ЛОР-відділення Охматдиту у Львові зможуть здійснювати складніші операційні втручання. Загалом в Охматдиті медики проводять близько 3000 операцій у рік.

Долучитися до збору коштів можна:

  • з допомогою спеціальних благодійних скриньок у ресторанах і магазинах Холдингу емоцій "!FEST";
  • бофонами в додатку LOKAL у розділі «благодійність»;
  • за телефоном «гарячої лінії» LOKAL 0 800 501 494
  • пожертвувати кошти онлайн тут, а також у мережі терміналів EasyPay, набравши в пошуку Фонд вільних та небайдужих;
  • також пожертвами через розрахунковий рахунок у банку: 

Код ЄДРПОУ: 38738541
Найменування банку:
АТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ"
Розрахунковий рахунок: 26004405654
Код банку (МФО): 380805
Призначення платежу: Благодійна допомога. 

Нагадаємо 

Фонд вільних та небайдужих працює уже 6 років. Це спільнота людей, об'єднана спільними цінностями та покликана робити добрі справи. Пріоритетами діяльності фонду є медицина, освіта й інфраструктурні проекти. Так, нещодавно, 14 жовтня, в День захисника України, представники нашого Фонду передали Військовому госпіталю, а саме відділенню нейрохірургії і неврології, новий операційний стіл. Тепер це відділення обладнано новесеньким універсальним операційним столом українського виробництва моделі ЕТ 300. 

З часу заснування 2013 року вільні та небайдужі досягли 12 цілей і зібрали сумарно більш ніж 2 млн гривень.