Відкриваємо !FEST готель. То вже третій в мережі
30.01.20
У лютому розпочинає роботу наш новий !FEST hotel, розташований за адресою Лемківська 15-А — то на Підзамчі.


Демократичний і сучасний готель, тобто не за всі гроші. ;) Маємо 69 номерів для гостей. Є двомісні номери (стандарт), сімейні номери, є номер, пристосований для потреб людей з інвалідністю. Фасад готелю ми зробили з кортенової сталі, вона змінює вигляд щомісяця. І так, то так має бути. 


Готель має мистецький інтер’єр: на стінах – історія старого Львова. Знаєте, як воно у Львові: купа дверних дзвінків біля одних дверей — австрійські, польські, а потім радянські квартири ділили й кожен вішав собі інший дзвінок. Ми взяли і зробили інсталяцію в холі, яка відображає цей настрій. Авторка інсталяції — Богдана Давидюк. У Львові ще є таке, але воно відходить, ну, а ми ту історію зафіксували.


!FEST hotel розповідає про наше місто, зокрема про те круте й цікаве, те справжнє, що було у Львові колись, і що зникло й залишилося лише образами на старих фото чи в пам’яті старих львів’ян. Це і Вистава крайова — найбільша в Європі промислова міжнародна виставка 1894 року, і старі львівські летовища та перші рейси, і «гіперлуп» 30-х років під назвою Люкс-Торпеда. То так і виходить, що наші гості можуть побачити це або в готелі, або уві сні. Або і там, і там. :) Бо в нашому готелі сняться сни.




Поселяємо в готель щодня з 14:00, а виселення о 12:00, букати можна вже. В інтер’єрі кожного номера ми використали авторські колажі та фото старого Львова. Усюди є кондиціонер, мінібар, сейф, Wi-Fi, телевізор, журнальний столик, м’яке крісло, ніша для одягу, поличка для багажу, фен, набір косметичних засобів, рушники та капці. А ще є зони відпочинку, ресторан і тераса. Щоранку — сніданок у форматі «шведський стіл» або ж «континентальний сніданок». Маємо безкоштовну парковку для гостей.

Поза тим, маємо ті всі необхідні послуги для комфортного проведення часу: 
  • будильник (збудимо, як дуже тре).
  • прання/прасування
  • трансфер
  • Room Service 
Крім того, що є звиклим для готелю, пригощаємо наших гостей продуктами, про які кажемо «proudly made in Lviv». Це вишнівка, пиво і шоколад, які вже є знаними у світі, отримують міжнародні нагороди і часто асоціюються з нашим містом.


!FEST hotel — приблизно за 15 хв. пішої прогулянки (1.1 км) від Оперного театру та центру міста. Поряд є торгово-розважальний центр Forum Lviv та палац ім. Гната Хоткевича, а під боком – «Ашан».

Узагалі, коли говорять про готель, то визначають його за багатьма вторинними деталями – престижністю, кількістю зірок, вишуканістю ресторану тощо. За цим усім ми часто забуваємо те основне, ту функцію, що її мав би втілювати кожен готель: творити приємну невимушену атмосферу та розповідати історію. Бо готель – це певний перехідний портал між дорогою та місцем, в яке ти потрапляєш у часі подорожі. Тим принципом і тими цінностями ми користалися, коли створювали !FEST hotel.

Тож велкам!

Бронювання номерів - (067) 000 18 82